Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

SIEMANKO WSZYSTKIM!!! WRÓCIŁEM(SPOKANIE POSEZONOWE)

140 Odpowiedzi, 152339 Wyświetleń

adabier

2010-08-25, 18:18:47
Nowy użytkownik
kontynuuje organizacje. Slesin - aktualny , termin 08-09paźdz 2010 -aktualny, lokal -nieaktualny , jest dla nich po sezonie. Jest nowy fajny osrodek 'VERANO" ( www.verano.slesin.pl ). Jest to Centrum Zdrowia i Relaksu !!
zrobiłem wstępna rezerwacje na 30 osób / u Pani Barbara Stasiak- recepcja / na hasło : Portal Internetowy Chłodnictwo.
dla tej ilości wyenegcjowana cena noclegu : 40PLN/osoba
doba hotelowa od 12:00 do 10:00 z mozliwościa przedłuzenia np. do 16:00 za dodatk.dopłata lub dodatkowa rezerwacja na kolejną dobe - wg indywid decyzji Uczestników
domki 2-,3-4- osobowe
posiłki : sniad: 14PLN , obiad 18 PLN ,kolacja 14 PLN

jest tam tzw Chata Grillowa -gdize możemy zrobic wieczorem " party" -menu grillowe i ilośc piwa do zamówienia na "party" wg ustaleń w terminie do 15 wrzes 2010 - jest to nasza dodatk.oplata

jeszcze moja propo - może poszukac Sponsora - da nam 1 wykład produktowy a poprosze o pokrycie kosztów np. naszego noclegu /jesli 30osób * 40 PLN= 1.200 PLN - to nie jest 'zwalajaca " kwota dla Sponsora
propo moje : KME,K-FLEX,Honeywell,Danfoss,LG.... tutaj wiem z kim rozmawiac lub inne Wasze propozycje

czekam na comments
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa