Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

w sprawie zamkniętego tematu

13 Odpowiedzi, 11677 Wyświetleń

admin_punbb_import1

2010-12-20, 14:26:55
Administrator
Witam
Żadnego z Was mili forumowicze nie traktujemy przedmiotowo, ale mówcie na temat i proszę nie zamieszczajcie reklam.
Forum służy pomocy, a nie udowadnianiu innym o swojej nieomylności a już na pewno nie słuzy leczeniu swoich kompleksów. Jeżeli chcecie zarabiać na udzielaniu rad to nic nie stoi na przeszkodzie żebyście takie płatne forum stworzyli. Życzę powodzenia, Ci co są zainteresowani tematem wiedzą kogo mam na myśli. Mam tylko jedną prośbę podajcie mi adres, chętnie wejdę na to forum i zamieszam, chyba się nie obrazicie ?

Drodzy użytkownicy altruistami nie jesteśmy chociaż może w przypadku pewnej Firmy trochę?
Myślę, że akurat A... nie powinien narzekać i nie rozumiem Pańskiego stanowiska ? przypominam gdyby Pan zapomniał, że Firma A... jako jedyna zgodnie z naszymi dżentelmeńskimi ustaleniami posiada bezpłatną reklamę w Katalogu Firm http://www.klimatyzacja.pl/index.php?firma=194 w zamian za pomoc przy tworzeniu tego forum. W związku z tym Pana wypowiedz jest chyba bardzo nie na miejscu :
>>Cytat :"ale ciekawe jaki jest poziom wiedzy z chłodnictwa administratora i jakich porad będzie udzielał gdy zbanuje tych niewielu,którzy są fachowcami w branży.Przykro to pisać,ale forum zaczęło przypominać jarmark nie mający nic wspólnego z profesjonalizmem." <<

Odpowiedz Administratora : Złośliwi tak jak Pan nie jesteśmy, ale myślę ze to również z Pana przyczyny forum przybrało taką formę.
No ale cóż jak to powiedział Arystoteles : Wdzięczność szybko się starzeje.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa