Dzwoniłem do serwisu w Nadarzynie i w Słupnie i powiedzieli, że nie ograniczają ilości klientów.
Ja zainwestuję tą wieką kwote 1zł
i umówiłem się na piątek. Ja mam taki mały agregat na samochodzie dostawczym. Powiedzieli mi, że weryfikuja 10 elementów. Listy dokładnie nie pamiętam, ale coś wspominali o stanie wentylatorów, sprężarki, chłodziwa, sterownika.
Specjalistą tak jak wy nie jestem, wiec coś mogłem pokręcić w zeznaniach.
Pewnie Ci co mają takie duże urządzenia na naczepach więcej skorzystają na tej akcji.
Powiedzieli też, że na koniec dostaje się taki wykaz, co spradzili i liste elementów do naprawy wraz z wyceną.
Jak będę w piątek rano, to Wam napisze co i jak.
Ja zainwestuję tą wieką kwote 1zł
i umówiłem się na piątek. Ja mam taki mały agregat na samochodzie dostawczym. Powiedzieli mi, że weryfikuja 10 elementów. Listy dokładnie nie pamiętam, ale coś wspominali o stanie wentylatorów, sprężarki, chłodziwa, sterownika. Specjalistą tak jak wy nie jestem, wiec coś mogłem pokręcić w zeznaniach.
Pewnie Ci co mają takie duże urządzenia na naczepach więcej skorzystają na tej akcji.
Powiedzieli też, że na koniec dostaje się taki wykaz, co spradzili i liste elementów do naprawy wraz z wyceną.
Jak będę w piątek rano, to Wam napisze co i jak.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
CHŁODNICTWO
WENTYLACJA
POMPY CIEPŁA
TOSHIBA HVAC
KLIMATYZATORY