Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Projekt szafy wentylacyjnej

2 Odpowiedzi, 3798 Wyświetleń

ambrek

2007-08-16, 10:31:29
Nowy użytkownik
Witam! Uprawiam sport żużlowy. W moim warsztacie panuje wilgoć z powodu braku przewiewu, gdyż warsztat znajduje się pod trybunami stadionu, jest jeden duży wentylator, lecz on nie może chodzić całą noc. W owym warsztacie zostawiam, swój kevlar (kombinezon) i wszelkie ochraniacze. Po parokrotnym zostawieniu mojej zbroji (ochraniacze) w metalowej szafce śmierdzi jak nie powiem co. Chciałbym zrobić sobie szafkę montując wentylatorki, by była odpowiednia wentylacja, by to się wietrzyło i było utrzymane w odpowiednim stanie. Posiadam starą dużą szafę metalową z 2 przegrodami. (po porostu są dwie drzwiczki, 2 szafki złączone. W jednej będę chciał trzymać kevlar w drugiej ochraniacze. Powiedzcie co i jak mam zamontować. Najlepiej, żeby to były wiatraczki na 12 V czy na jaki kolwiek zasilacz, do tego mógłbym zakupić czasowy włącznik i wyłącznik, w przypadku dłuższej nieobecność w warsztacie który by regulował prace instalacji.

Proszę, o rysunki, linki do aukcji czy jaką kolwiek pomoc. Dziękuję pozdrawiam
czekam na szybką odpowiedź.
moje GG: 5110331
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa