Dobra, to wracam do agregatu SB-III TCI SR
Okazało się, że to faktycznie może być filtr oleju. Później dołączę foto (późnym wieczorem - dla wytrwałych
).
Ale pytanie teraz jest takie: dlaczego w tym agregacie jest taki filtr, a w innych nie ma? Nie widziałem wielu nowych, bo przeważnie robię zabytki pełnoletnie, no ale rozwiązanie nie jest też jakimś super nowoczesnym wynalazkiem. Zdaję sobie sprawę, że im nowszy agregat, tym pasowania elementów dokładniejsze, tolerancje wykonań mniejsze, niemniej jednak dlaczego tu jest, a w innych nie ma? No i dlaczego jest zamontowany w tym miejscu? Ok, cieszy mnie, że można go łatwo wymienić, ale filtr odwadniacz jest jednak schowany głębiej.
Okazało się, że to faktycznie może być filtr oleju. Później dołączę foto (późnym wieczorem - dla wytrwałych
). Ale pytanie teraz jest takie: dlaczego w tym agregacie jest taki filtr, a w innych nie ma? Nie widziałem wielu nowych, bo przeważnie robię zabytki pełnoletnie, no ale rozwiązanie nie jest też jakimś super nowoczesnym wynalazkiem. Zdaję sobie sprawę, że im nowszy agregat, tym pasowania elementów dokładniejsze, tolerancje wykonań mniejsze, niemniej jednak dlaczego tu jest, a w innych nie ma? No i dlaczego jest zamontowany w tym miejscu? Ok, cieszy mnie, że można go łatwo wymienić, ale filtr odwadniacz jest jednak schowany głębiej.
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
CHŁODNICTWO
WENTYLACJA
POMPY CIEPŁA
TOSHIBA HVAC
KLIMATYZATORY