Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
CHŁODNICTWO
WENTYLACJA
POMPY CIEPŁA
TOSHIBA HVAC
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Problem z montażem Klimatyzacji typu SPLIT Kraków

12 Odpowiedzi, 12210 Wyświetleń

drew

2008-01-29, 21:22:00
Nowy użytkownik
aj czepiacie się Rudego... tak na prawdę od wczoraj poczytałem o tym trochę i jestem za tym by ktoś z krakowa podłaczył mi tą klimę
- w sensie uruchomił to ustrojstwo bo wszystko jest już przygotowane i mam na to tydzień nim pomalują pomieszczenia etc...
jak coś czekam na e-mail
a jeśli nikt się nie zgłosi(może puszczę jeszcze klika e-mail do firm monterskich) to niestety nie zostanie mi nic innego i być może źle to zrobie (na pewno ze szkodą dla środowiska i sprzętu) ale będę musiał to zrobić bo przecież nie odpalę sprzętu bez pozbycia się powietrza zwłaszcza, ze zima ma wrócić i nim sprawdzę to pewnie minie kilka miesięcy min zapewne do czerwca...

Notabene Powiem Wam wszystkim, że Rudy opisał mi wszystko porządnie, łącznie z poradą by czytać i wiedzieć czym to grozi i na pewno gdyby mieszkał w Krakowie lub był blisko to byśmy się dogadali z ceną by to zrobić fachowo - więc nie czepiajcie się Go bo to na prawdę mądry i dobry człowiek - poza tym rugacie go a NIKT z was mi nie pomaga!!! a po to chyba powstają tego typu fora

.... dzieki RUDY, a gdybyś poznał kogoś z branży w Krakowie to powiedz mu by do mnie napisał freecrm@onet.eu to się dogadamy z opłatą i zamontuję to jak trzeba...

pozdrawiam i uważam temat za zamknięty
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa