kibicL napisał(a):mg napisał(a):Ostatnio byłem.I nie podobał mi się pomiar przypuszczalny za pomocą zdalną.A wiesz mg czym zbadają twoją faktyczną temperaturę w razie obiekcji na pewno nie pirometrem.Policja dokonuje kontroli na drodze.Jeżeli dmuchasz w odwrotny pirometr wykazujący wskazanie zawożą cię na badanie profesjonalnym sprzętem który nie nazywa się pirometrem.W szczególnie uzasadnionych przypadkach zostajesz poddany badaniu krwi gdzie żaden pirometr nie może tego dokonać z powodu zbyt małej dokładności.Inaczej być nie może.Dlatego moje dzieci żyją bo gorączkę ich zawsze badałem dobrej klasy termometremkibicL napisał(a):Można wszystko i wszystkim.Jednym dokładnie drugim mniej.mg nie wiem czy masz dzieci czy będziesz miał bo to nie moja sprawa.Ale jedno ci poradzę.Jeżeli masz lub będziesz miał to proszę Ciebie szczerze.Nie mierz ich gorączki -temperatury nawet najlepszej klasy pirometrem bo możesz tego sobie w życiu nigdy nie wybaczyć.Każda kreska jest ważna A czy namacalna pomiarem metodą pirometryczną?
Widać że dawno w szpitalu nie byłeś, obyś nigdy tam nie trafił. Jednak tam też idą z postępem techniki, rtęciawe termometry wycofali, co teraz stosują ?... zgadnij
Chciałbym zobaczyć tą twoją laboratoryjną dokładność przy robocie...
Tak na marginesie, jaką dajesz poprawkę na odczyt temperatury za pomocą termometru z czujką umieszczoną na wilgotnej rurze w wyczuwalnym strumieniu powietrza?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY