A może:
1. Program automatyczny jest źle zaprojektowany? Miałeś okazję sprawdzić jak to działa w równoległych egzemplarzach?
2. Jednak właściciel przesadza z marudzeniem?
Bez obrazy! Po prostu jak ustawiasz nadmuch w trybie ręcznym to ustaw np 18, 19, 20 lub 21*C, a nie od razu na 17 czy LO. Daj najpierw mocny nadmuch, a później go zmniejsz i zmień nastawę temperatury ( w górę lub dół w zależności jak Ci pasuje). Ja wiem, że POWINNO działać w automacie, ale jak na razie nie możesz tego opanować to nie przestawiaj ze skrajności w skrajność.
Poza tym zrób jak napisał driver1979.
1. Program automatyczny jest źle zaprojektowany? Miałeś okazję sprawdzić jak to działa w równoległych egzemplarzach?
2. Jednak właściciel przesadza z marudzeniem?
Bez obrazy! Po prostu jak ustawiasz nadmuch w trybie ręcznym to ustaw np 18, 19, 20 lub 21*C, a nie od razu na 17 czy LO. Daj najpierw mocny nadmuch, a później go zmniejsz i zmień nastawę temperatury ( w górę lub dół w zależności jak Ci pasuje). Ja wiem, że POWINNO działać w automacie, ale jak na razie nie możesz tego opanować to nie przestawiaj ze skrajności w skrajność. Poza tym zrób jak napisał driver1979.
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY