Cześć.
Jakoś mało ambitna ta praca,więcej lania wody niż konkretów.
Tak przynajmniej ja sądzę ,że będzie wyglądała.
Mogę w wlnej chwili zorientować się gdzie znależć konkretne informacje jednak myślę,że musisz większość pracy wypełnić zagadnieniami ogólnymi
typu :parametry powietrza i jego "obróbka",warunki komfortu,wpływ na organizm ludzki,itd,itd.
Druga część to czynniki,przemiany,obieg chłodniczy itd.
Następnie w końcu konkrety o sposobach realizacji tzn spręzarki chłodnice,skraplacze,dysze dławiące lub zawory rozprężne ,rodzaj napędu.
Dość szeroko można rozwinąć automatykę i sterowanie.
Póżniej oczywiście ekologia w tym zużycie paliwa.
Konserwacja i odkażanie.
Należy wspomnieć o klimaktorach (coraz częściej spotykane w kabinach sam.ciężarowych)
Generalnie jak dla mnie temat zbyt ogólny aby się wykazać .
Myślę ,że musisz po prostu zacząć pisać i ewentualnie w jakichś konkretnych problemach napisac .Jeżeli będę w stanie to z pewnością postaram się pomóc.
pozdrawiam.
Jakoś mało ambitna ta praca,więcej lania wody niż konkretów.
Tak przynajmniej ja sądzę ,że będzie wyglądała.
Mogę w wlnej chwili zorientować się gdzie znależć konkretne informacje jednak myślę,że musisz większość pracy wypełnić zagadnieniami ogólnymi
typu :parametry powietrza i jego "obróbka",warunki komfortu,wpływ na organizm ludzki,itd,itd.
Druga część to czynniki,przemiany,obieg chłodniczy itd.
Następnie w końcu konkrety o sposobach realizacji tzn spręzarki chłodnice,skraplacze,dysze dławiące lub zawory rozprężne ,rodzaj napędu.
Dość szeroko można rozwinąć automatykę i sterowanie.
Póżniej oczywiście ekologia w tym zużycie paliwa.
Konserwacja i odkażanie.
Należy wspomnieć o klimaktorach (coraz częściej spotykane w kabinach sam.ciężarowych)
Generalnie jak dla mnie temat zbyt ogólny aby się wykazać .
Myślę ,że musisz po prostu zacząć pisać i ewentualnie w jakichś konkretnych problemach napisac .Jeżeli będę w stanie to z pewnością postaram się pomóc.
pozdrawiam.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY