Obser po wpisach z ostatnich tygodni stwierdzam że albo jesteś dzieckiem albo ..... to już sam dopowiedz. Po pierwsze wypominanie komuś że dorobił na szkoleniu jest nie na miejscu. Z tego co mi wiadomo wałki na ustawie zrobił sam UDT ( który dokoptował sobie napełniacza itp. , Prozon który po cichu wprowadził sprawdzanie sprzętu , nomen omen do tej pory nie wiem jak można sprawdzić urządzenie lub jego wykrywalność wycieków 5 gram na rok ) . Po drugie sam stwierdzasz że ci się nie chce. Nie chce ci się wysłać maila do Operatora że ustawa narzuca na niego obowiązek wybrania firmy z uprawnieniami. Nie pojechać do niego, nie wysłać pocztą WYSŁAĆ E-MAILA ( 2 minuty roboty). Jeżeli masz taką awersję do pracy to faktycznie w kieszeni ci się nie zgadza. Ustawa wprowadziła furtki, rozwiązania narzędzie które można wykorzystać. Jeżeli czekasz na mannę z nieba to idź graj w totolotka może szybciej coś Tobie wyjdzie. Nie mówię że zmiany nie są problematyczne, że nie ma z nią kłopotu natomiast jeżeli ktoś ma łeb na karku to wie jak to wykorzystać i w tedy wszystko w kieszeni się zgadza.
Natomiast Twoje podejście świadczy o Twojej osobie. Albo dzieciak który jest rozpieszczony i wszystko na niego czeka lub ma czekać, albo człowiek rodem z PRL Państwo coś wprowadziło to mi się należy.
Atakowanie innych członków na forum jest też mocno nie na miejscu i świadczy o Twojej osobie.
Haurox91 poczekaj jeszcze chwile jak WIOŚ pojawi się w paru miejscach. Inaczej to będzie wyglądało. Z resztą już powoli operatorzy ( klienci ) są zdumieni że jakieś obowiązki mają. Nie będzie to hura do przodu bo fizycznie nie masz tylu Inspektorów by do każdego zapukali. Natomiast już w Polsce ( Gdańsk, Piła, Warszawa zaczynają się dziać cyrki ...... wymaganie od operatorów systemów detekcji, kontrola wpisów do CRO, czy stwierdzone źle założone karty .. to dopiero początek ale na efekty trzeba jeszcze chwilę poczekać ).
Natomiast Twoje podejście świadczy o Twojej osobie. Albo dzieciak który jest rozpieszczony i wszystko na niego czeka lub ma czekać, albo człowiek rodem z PRL Państwo coś wprowadziło to mi się należy.
Atakowanie innych członków na forum jest też mocno nie na miejscu i świadczy o Twojej osobie.
Haurox91 poczekaj jeszcze chwile jak WIOŚ pojawi się w paru miejscach. Inaczej to będzie wyglądało. Z resztą już powoli operatorzy ( klienci ) są zdumieni że jakieś obowiązki mają. Nie będzie to hura do przodu bo fizycznie nie masz tylu Inspektorów by do każdego zapukali. Natomiast już w Polsce ( Gdańsk, Piła, Warszawa zaczynają się dziać cyrki ...... wymaganie od operatorów systemów detekcji, kontrola wpisów do CRO, czy stwierdzone źle założone karty .. to dopiero początek ale na efekty trzeba jeszcze chwilę poczekać ).
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY