Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Kierownik Regionu Południowego (branża klimatyzacyjna)

3 Odpowiedzi, 3511 Wyświetleń

popeye

2013-04-16, 18:02:40
Użytkownik
Szukam pracy, mam ukończony kurs kosmonauty, skoczka narciarskiego. Potrafię rozróżnić maniok jadalny od trującego, posiadam wiedzę na temat jego przygotowania i uprawy. Człowiek w moim towarzystwie można jeść maniok bez obaw, w czeluściach dżungli gdy nasz samolot delegacyjny się rozbiję (odpukać) - śmierc głodowa nam nie grozi. Posiadam także umiejętności poskramiania przywódcy stada goryli, znam także tajniki i sposoby aby wzbudzić respekt u stada dzikich szympansów, potrafię nakarmić tygrysa Whiskasem z ręki i zmusić go do zrobienia kupy do kuwety. Potrafię wmówić żyrafie, że jest delfinem a Phoneutrii nigriventer, że jest moim tragarzem.
Znakomita znajomość języka migowego, angielskiego, francuskiego, niemieckiego, hiszpańskiego i portugalskiego.
Wiem, że na polskie realia może mi czegoś brakować dlatego chętnie pójdę na dodatkowe kursy.

Pozdrawiam
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa