freegass Nie gorączkuj się. Szkoda zdrowia. Na trole najlepsze jest ignorowanie ich wypowiedzi.
Po co odpowiadać na ćwierćmózgowe posty???
Paprzemy tylko temat kolegi Piernik, a on chyba potrafi odsiać ziarno od plew.
Piernik, nie cytuj całych postów. Zaciemnia to temat.
Z drugiej strony wklejasz cytat a nie stosujesz się do zaleceń w nim zawartych!
Nie pisałem że czujnik ma być przy podłodze!!! To jakaś bzdura! Trafiłeś na fajansiarzy bez pojęcia, którzy robią cię w konia a ty jesteś happy.
Co to za argument: krótki kabel od czujnika??? Pewnie go ucięli? Z resztą czy tak trudno go wydłużyć i zamontować czujnik w prawidłowym miejscu?
Ciekawe czy fochowcy zamontowali presostaty i regulator ciśnienia skraplania?
Jaki jest element rozprężny?
Co z prowadzeniem rur?
Pisałem, abyś wsparł się kimś z forum mieszkającym niedaleko. Uwierz. Opłaci się!
Z ciekawostek opowiem autentyczną sytuację. Fohowcy przenosili skraplacze z pomieszczenia chłodni (totalny bezsens!) na zewnątrz. Dośc że w korytku 90mm upchnęli 6 rur z izolacją (!) to na pytanie kolegi o presostaty odpowiedzieli: Nie montujemy bo się psują a są niepotrzebne!!!
Nóż się w kieszeni otwiera !!!
Pewnie Twoi są z tej samej bajki.
Pamiętaj. Głupie oszczędności się mszczą.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-12-22, 09:52:37 przez jack63.)
Po co odpowiadać na ćwierćmózgowe posty???
Paprzemy tylko temat kolegi Piernik, a on chyba potrafi odsiać ziarno od plew.
Piernik, nie cytuj całych postów. Zaciemnia to temat.
Z drugiej strony wklejasz cytat a nie stosujesz się do zaleceń w nim zawartych!
Nie pisałem że czujnik ma być przy podłodze!!! To jakaś bzdura! Trafiłeś na fajansiarzy bez pojęcia, którzy robią cię w konia a ty jesteś happy.
Co to za argument: krótki kabel od czujnika??? Pewnie go ucięli? Z resztą czy tak trudno go wydłużyć i zamontować czujnik w prawidłowym miejscu?
Ciekawe czy fochowcy zamontowali presostaty i regulator ciśnienia skraplania?
Jaki jest element rozprężny?
Co z prowadzeniem rur?
Pisałem, abyś wsparł się kimś z forum mieszkającym niedaleko. Uwierz. Opłaci się!
Z ciekawostek opowiem autentyczną sytuację. Fohowcy przenosili skraplacze z pomieszczenia chłodni (totalny bezsens!) na zewnątrz. Dośc że w korytku 90mm upchnęli 6 rur z izolacją (!) to na pytanie kolegi o presostaty odpowiedzieli: Nie montujemy bo się psują a są niepotrzebne!!!
Nóż się w kieszeni otwiera !!!
Pewnie Twoi są z tej samej bajki.
Pamiętaj. Głupie oszczędności się mszczą.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY