Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

który zestaw na dobry poczatek

19 Odpowiedzi, 21987 Wyświetleń

wujek chłodzik

2014-01-22, 14:44:29
Nowy użytkownik
Panowie chyba się dobrze bawicie, zaraz napiszę że mam zamiar na awarie jeździć furmanką a wy uwierzycie i napiszecie mi żebym nie zapominał o derce dla konika, oczywiście że będę jeździł samochodem osobowym, chodzi jak długo jaka butla wytrzyma i jaką najekonomiczniej kupić, bo sporo robiłem zgrzewarką, a co się tyczy zegarów to nie chodziło mi o to jak myślał udzielający pierwszej odpowiedzi że nie wiem co jest potrzebne do serwisowania, bo w iglotexie sporo się tym zajmowałem, pracując na zegarach Refco, (bdb zresztą) i takie bym kupił tylko widziałem na allegro na przykład takie: Zestaw manometrów 2-zaworowy Mastercool 33103-M za jedyne 118,08 zł na podstawowe gazy, a Refco kosztuje 374,50 zł, chodziło mi wyłącznie czy te tańsze będą się nadawały i czy ich odczyty będą miarodajne a nie o to co potrzeba kupić żeby serwisować bo tak zrozumiał Barbie udzielając mi swojej odpowiedzi, więc jakie jest wasze zdanie wystarczą tańsze na początek ? nie będą myliły odczytów ? A szczelność układu sprawdzam azotem nie wiem kto napisał że do tego używa się tlenu.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa