Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Dziękuję

58 Odpowiedzi, 53627 Wyświetleń

klimatolog

2014-02-16, 18:32:28
Top użytkownik
wit napisał(a):Crocens -Marcinie -miło było czasem "pogadać' -liczę na kilka słów na PW lub mail od czasu do czasu -miłe i owocne znajomości warto pielęgnować. Trzymaj się.
Pozdrawiam. i Dziękuję.
Witek.

PS warto, żeby Admini ukrócili pyskówki na forum. Bo forum traci kolejnych fachowców którzy mają dosyć pyskówek i braku stosownego poziomu dyskusji merytorycznej.
Admini -Moderatorzy -gdzie jesteście ?
Jednym z pierwszych który opuścił to forum był Jasio.Zbanowany Użytkownik tego forum.To podobnie jak w polityce.Istnieję bo niszczę?Mega-sposób na samo-utrwalenie.Ilu faktycznie zalogowanych na forum posiada codzienny kontakt z sprawami technicznymi z nim związanymi?Odnośnie Mojej osoby To nie zdarzyło się abym uzyskał pomoc merytoryczną w jakimś tam temacie.Prosiłem o pomoc niestety jej nie uzyskałem.Może to dobrze że nie.Sprawa rozwiązana.Na forum powinien istnieć moduł podobny do logowania.Powinien nosić nazwę SAMODESTRUKCJA.KOWALSKICH jest wielu na tym forum.Którzy się rejestrują i zadają tendencyjne pytania w zakresie tego forum.Marcin napisał dlaczego.I niekoniecznie jak napisał z powodu np.mnie.Tylko innych okoliczności.Forum elektroda elektromechanik istnieje bo przygarnia ludzi z doświadczeniami.Co zbanowali ciebie tam?Mnie nie.Jak może właściciel forum trzymać porządek skoro ma od tego odpowiednich moderatorów.
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa