wit napisał(a):Crocens -Marcinie -miło było czasem "pogadać' -liczę na kilka słów na PW lub mail od czasu do czasu -miłe i owocne znajomości warto pielęgnować. Trzymaj się.Jednym z pierwszych który opuścił to forum był Jasio.Zbanowany Użytkownik tego forum.To podobnie jak w polityce.Istnieję bo niszczę?Mega-sposób na samo-utrwalenie.Ilu faktycznie zalogowanych na forum posiada codzienny kontakt z sprawami technicznymi z nim związanymi?Odnośnie Mojej osoby To nie zdarzyło się abym uzyskał pomoc merytoryczną w jakimś tam temacie.Prosiłem o pomoc niestety jej nie uzyskałem.Może to dobrze że nie.Sprawa rozwiązana.Na forum powinien istnieć moduł podobny do logowania.Powinien nosić nazwę SAMODESTRUKCJA.KOWALSKICH jest wielu na tym forum.Którzy się rejestrują i zadają tendencyjne pytania w zakresie tego forum.Marcin napisał dlaczego.I niekoniecznie jak napisał z powodu np.mnie.Tylko innych okoliczności.Forum elektroda elektromechanik istnieje bo przygarnia ludzi z doświadczeniami.Co zbanowali ciebie tam?Mnie nie.Jak może właściciel forum trzymać porządek skoro ma od tego odpowiednich moderatorów.
Pozdrawiam. i Dziękuję.
Witek.
PS warto, żeby Admini ukrócili pyskówki na forum. Bo forum traci kolejnych fachowców którzy mają dosyć pyskówek i braku stosownego poziomu dyskusji merytorycznej.
Admini -Moderatorzy -gdzie jesteście ?
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY