Panowie, trochę nie rozumiem tego co się tutaj wydarzyło. Forum jest nie tylko dla osób z dużym doświadczeniem i wiedzą tajemną, ale też dla osób, które dopiero co zaczynają (może nawet bardziej dla tych drugich). To, że ktoś pyta to chyba dobrze? Odpowiedzi nie na temat lub w stylu "forum nie zastąpi szkoły" nic nie wnoszą do tematu i tylko zaśmiecają wątki. Nie chcesz odpowiadać - nie odpowiadaj! Proste i nieskomplikowane.
A wracając do mojego pytania: otóż tak, jest to dla osób z praktyką pewnie pytanie tendencyjne, zdaję sobie z tego sprawę, ale dla takiej osoby jak ja, która zna teorię ale nie ma praktyki zawodowej, okazuję się nie aż takie jednoznaczne. Literatura rozpisuje się o rodzajach butli i niby wszystko jest jasne, ale jak dostaje się do ręki butle z czynnikiem i chce się napełnić układ zaczynają się pytania (oczywiście gdy robi się to pierwszy raz).
A wracając do mojego pytania: otóż tak, jest to dla osób z praktyką pewnie pytanie tendencyjne, zdaję sobie z tego sprawę, ale dla takiej osoby jak ja, która zna teorię ale nie ma praktyki zawodowej, okazuję się nie aż takie jednoznaczne. Literatura rozpisuje się o rodzajach butli i niby wszystko jest jasne, ale jak dostaje się do ręki butle z czynnikiem i chce się napełnić układ zaczynają się pytania (oczywiście gdy robi się to pierwszy raz).
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY