MariOo napisał(a):Jeśli pisze że jest użytkownikiem i wkleja zdjęcie na którym widnieją 4 lodówki to dla mnie jest Marianem.Możliwe że jest drobnym handlarzem AGD a jak coś raz na jakiś czas nie działa to szuka pomocy po forach. Osobiście nic nie mam do handlarzy i Marianów od AGD byli i będą a każdy w tym dzikim kraju kombinuje żeby sobie polepszyć byt .Tylko po co kłamać?Nie lepiej napisać jak sprawa wygląda? Podchody robi jak szpieg Shoguna i po co?
MariOo napisał(a):Na tym zdjęciu widać ze 4 lodówki. Jesteś jakimś kolekcjonerem ze tyle lodówek masz w kuchni?W ogóle jakiś podejrzany typ z ciebie jest.Pewnie tak jak pisałem Marian złota rączka tam naprawi lodóweczke wystawi na tablice tam odkurzaczyk a jak wiedza się kończy to na forum i głupa rżniesz jak to coolmaker1 napisał
Witam, ręce opadają nie jestem, żadnym "handlarzem" lodówek i różnego rodzaju sprzętu AGD moja branża to IT i telekomunikacja, może powinienem dodać nagłówek jak wstawiałem zdjęcie, że jest to zdjęcie "poglądowe", bo nie fotografowałem mojej lodówki. Oświadczam, że mam taką lodówkę i mam z nią problem, a forum powinno, chyba służyć pomocą, a nie doszukiwania się teorii spiskowych, niedługo kolega MariOo, powała "zespół Macierewicza" dotyczący mojej osoby
. AmenPozdrawiam
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY