Oj kolego masz trochę mało doświadczenia. Jakie otwieranie i zamykanie zaworów przy pracującym układzie CO TO MA BYĆ !!!!! Jakie napełnianie układu przy wyłączonym układzie do połowy oczka !!!! I jakie ok przy odparowaniu -15 w układzie klimatyzacji. Czemu to chodzi na r-404a
1. Układ uruchamiasz przy otwartych wszystkich zaworach serwisowych.
2. Dobrze spasowany i napełniony układ to dobre przechłodzenie dobre przegrzanie i dopiero wziernik. Tu nic nie podajesz. Wróżbitami nie jesteśmy.
3. Model sprężarki to nie wszystko ten agregat budowałeś sam czy przyjechał w komplecie. Jaki model.
4. Co Ci da mniejsza dysza ? bo według mnie nic.
5. Podaj pełny model sprężarki bo po tym co podałeś to nie wiadomo jakiej mocy jest.
-----soki WIT nim ja napisałem ty już wysłałeś posta, bym nie dublował pytań-----
1. Układ uruchamiasz przy otwartych wszystkich zaworach serwisowych.
2. Dobrze spasowany i napełniony układ to dobre przechłodzenie dobre przegrzanie i dopiero wziernik. Tu nic nie podajesz. Wróżbitami nie jesteśmy.
3. Model sprężarki to nie wszystko ten agregat budowałeś sam czy przyjechał w komplecie. Jaki model.
4. Co Ci da mniejsza dysza ? bo według mnie nic.
5. Podaj pełny model sprężarki bo po tym co podałeś to nie wiadomo jakiej mocy jest.
-----soki WIT nim ja napisałem ty już wysłałeś posta, bym nie dublował pytań-----
TEORIA jest wtedy gdy wszystko wiemy a nic nie działa,
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a nikt nie wie dlaczego.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-09-12, 21:22:17 przez p.obelix.)
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a nikt nie wie dlaczego.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY