Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Kierownik ds. Sprzedaży Urządzeń Klimatyzacyjnych

5 Odpowiedzi, 5262 Wyświetleń

klimatolog

2014-12-09, 21:26:53
Top użytkownik
jack63 napisał(a):
ProfAs napisał(a):Następnym etapem jest rozmowa na której jest rozmowa o tych że warunkach pracy i płacy.
Na rozmowie jest ...rozmowa.
A tychże pisze się razem a nie osobno.
Proponuję zaprosić klimatologa. On ma podobne problemy z językiem polskim, więc znajdziecie wspólny język.
Ciekawe co to za firma, w której za rekrutera robi ktoś nie potrafiący posługiwać się porządnie językiem polskim?
Pewnie firma ....uduś.
Witam.
Proszę o informacje na temat konsekwencji zamontowania sprężarki o zbyt dużej wydajności w układzie z kapilarą.
Sytuacja praktyczna. Ktoś wymienił sprężarkę na "większą" pozostawiając resztę układu bez zmian. Stara szafa chłodnicza nie osiąga 4 oC tylko 8 oC.
Jak dobrać ciśnienia przez zmianę ilości czynnika (R22) i temperatury termostatu? Tylko takie mam możliwości. Zaznaczam, że chcę oby pracowała jako "płacząca" ze względu na problemy z odszranianiem - jeżeli to możliwe.
PozdrawiamTo nie forum polonistyczne.Ani takie aby zadawać tendencyjne pytania ile jest 2*2.
Nie ja pierwszy zadam pytanie jak można zlikwidować swój profil.Co z Patuxem?
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa