1.Właśnie o tym też pomyślałem bo takie ustawienie nie jest mi bardzo potrzebne. Co rozumieć przez dyferencjału i kontrole pozostałych nastaw sterownika (ewentualna korektę)? Pytam gdyż dzwonie już drugi raz do niego i słyszę ze przyjadą ale na razie są załadowani robotą a chciałbym wiedzieć co mówić jak przyjadą żeby mnie nie zbyli.
2. jak schładza do +1stopnia to niby z chłodnicą w komorze jest ok ale jak ustawie np +0.5 to chłodnica w komorze pokrywa się lodem i szronem bądź śniegiem w połowie patrząc od dolnej części. Nie wiem czy tak
powinno być.
3. Czujnik temperatury komory wisi z 20cm pod chłodnicą. Kiedy włącza sie agregat to pochodzi niecałe 2 minuty i się wyłącza. Minie z pół godziny i znów się włącza i tak w kółko. Nie wiem czy takie częste uruchamianie też jest ok, i to że w przeciągu pól godziny nabije stopień. Co będzie jak na dworze będzie z +25stopni
2. jak schładza do +1stopnia to niby z chłodnicą w komorze jest ok ale jak ustawie np +0.5 to chłodnica w komorze pokrywa się lodem i szronem bądź śniegiem w połowie patrząc od dolnej części. Nie wiem czy tak
powinno być.
3. Czujnik temperatury komory wisi z 20cm pod chłodnicą. Kiedy włącza sie agregat to pochodzi niecałe 2 minuty i się wyłącza. Minie z pół godziny i znów się włącza i tak w kółko. Nie wiem czy takie częste uruchamianie też jest ok, i to że w przeciągu pól godziny nabije stopień. Co będzie jak na dworze będzie z +25stopni
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY