Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
CHŁODNICTWO
WENTYLACJA
POMPY CIEPŁA
TOSHIBA HVAC
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Nowa firma - Prośba o opinię :)

23 Odpowiedzi, 31323 Wyświetleń

Student_x

2015-07-19, 14:58:32
Nowy użytkownik
No i jak widać , musiałem liczyć sam na siebie hehehehe
Kurde , nie było pomocnej dłoni, ale dałem radę Smile
Trochę kicha w tym sezonie będzie ale jakoś dam rade przetrwać , na szczęście nie tylko Klimę się nabija Smile
Sprzęt kupiłem , do klimy ECK 1890 , prosta obsługa , baza aut , jak dla mnie rewelka Smile
Nabite ok. 10 autek , wszyscy jak na razie zadowoleni , w jednym musiałem wymienić zaworek Wink
Ozonator 3,5g/h , zrobione też ok. 10 autek , myślę że taki w zupełności wystarcza do samochodów.
zakupione jakieś zaworki , oringi , okulary i latarka UV , termometr z sondą na przewodzie i coś tam jeszcze jakieś drobiazgi Smile
Zakupiony odkurzacz Puzzi 10/1 , na razie wyprane swoje dwa autka , na próbę chemii Smile
Podoba mi się i ta robota , ale trochę męcząca i się schodzi Smile Jak ktoś mi powie , że upierze tapicerkę w aucie poniżej 4h to go plasnę z liścia Smile
Ogólnie wszystko OK, tylko mam nadzieję, że nie będzie się tworzyć niezdrowa konkurencja , bo już dzisiaj ja klimę nabijam za 100zł a ozonuję za 30-50zł a są tacy co robią klimę za 90-100zł i ozonują w gratisie Sad
Nie trawię ludzi , co zaniżają cenę na rynku by zdobyć klientelę, a potem będą za darmo robić Sad
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa