elektromechanik napisał(a):Do >> ADMINA-OBSERWATORA << poproszę o pozostałe 4 ostrzeżenia i wywalenie z forum. I tak mało tu zaglądam właśnie ze względu na takie wpisy i postępowanie.
Otrzymałem ostrzeżenie za post w temacie >>>http://www.forum.klimatyzacja.pl/topic/1...za/page/3/ <<< bo ośmieliłem śię skrytykować autora tematu - nie za chęć własnoręcznej naprawy ale za wyzwiska i epitety pod kierunkiem . fachowców. ((( a jednocześnie prośbę do fachowców o pomoc w. samodzielnej naprawie ))).
którzy to przez 8 lat wykorzystywali go dojąc z kasy a nic nie potrafiąc , No to ja pytam kto serwisuje wszystkie regały, lady komory i szafy w innych sklepach , marketach, hurtowniach, restauracjach itp. skoro są tylko ci pseudo - fachowcy - wyzyskiwacze.????? Biedak - przez 8 lat nie znalazł fachowca tylko samych ignorantów- oszustów. Gdyby uczciwie napisał ze go to zainteresowało i chciałby sam spróbować to może i sam bym pomógł.
Riposta była OK tyle że skazałeś siebie na samotną walkę .Brak wsparcia ze strony użytkowników to na tym forum norma do tego ostrzeżenie od admina to już całkowite nieporozumienie.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY