Przy tym stanie nasycenia maszyn, wszędzie w jakimkolwiek serwisie, wulkanizacji, już widziałem przy myjni, jak będziesz robił problemy, choć chcieli by robić u Ciebie pojadą tam. Nie wierzę w wyłapanie punktów przez UDT nie mających szkolenia i widzę sprawę jeszcze nie załatwioną ,obowiązkowy serwis maszyn. Przedwczoraj ubyło mi sporo z portfela, bo wykonano mi pełen serwis urządzenia, okazało się , że w tamtym roku serwisant przemycił mi filtr zamiennik włoski, a nie Parkera, wytarował wszystkie wagi, wymienił olej w waku, itp. Te maszyny co to robią za 60 zł, bez szkolenia, choć to dla mnie tylko kupno papieru, szkolenie fikcja dla laików, ale kasa poszła. No i teraz troszkę aut trzeba przerobić, aby wyjść na prostą. Za 60 zł, by to trwało prawie do końca sezonu, jak będzie dobry, to bym odłożył na następne wydatki. A u nas 60-80 zł robią serwis z odgrzybianiem (jak odgrzybianiem można nazwać włożenie 0,5 g wytwornicy ozonu na 10 minut). Twierdzą, że ultradźwięki nic nie dają, bo ozon to gaz i wejdzie wszędzie). Z takimi info przyjeżdżają do mnie Klienci i dużo odjeżdża tam ,zadając ostateczne pytanie: robi Pan za 60 czy mam tam jechać. Oczywiście jedzie, bo żadne argumenty nie skutkują i jak po tamtym serwisie zacznie chłodzić są happy.
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Dziwny szum klimatyzacji .
31 Odpowiedzi, 54848 Wyświetleń| Wiadomości w tym wątku |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY