Ja znam ludzi którzy napełniają zawsze 200-300g a kasują jak za pełne napełnienie bo za rok też musi przyjechać bo znów słabo chłodzi a na pytanie dlaczego tak się dzieje to odpowiada tylko że tak to już musi być 
Według tego co pisze Awax i po innych komentarzach wychodzi na to że ten dzisiejszy serwisant miał obowiązek sprawdzić szczelności i szukać wycieku! Czy mógł tak o puścić klienta?! Czy Klient ma prawo zrezygnować z usługi bo nie chce szukać nieszczelności? Dziś mi facet powiedział "a co to takiego jeśli gaz ucieknie? Przecież to wywieje" Poczuł się jak bym go naciągał na remonty i se pojechał.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2016-03-31, 12:42:14 przez Whisky.)

Według tego co pisze Awax i po innych komentarzach wychodzi na to że ten dzisiejszy serwisant miał obowiązek sprawdzić szczelności i szukać wycieku! Czy mógł tak o puścić klienta?! Czy Klient ma prawo zrezygnować z usługi bo nie chce szukać nieszczelności? Dziś mi facet powiedział "a co to takiego jeśli gaz ucieknie? Przecież to wywieje" Poczuł się jak bym go naciągał na remonty i se pojechał.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY