Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Serwis klimatyzacji w autobusach itp.

23 Odpowiedzi, 18295 Wyświetleń

Whisky

2016-05-20, 07:49:24
Top użytkownik
Fajnie by było o tym pogadać na tym spotkaniu ale nie dość że obowiązki to i jeszcze antybiotyki doszły ale nie o to tu chodzi. Jeżeli tego nie poprawią to będzie tak że każdy pojazd powyżej 1405kg, ciężarowy czy kombajn będzie po prostu pusty bo naprawiać można. Rozmawiałem ze złomiarzem który musi robić certyfikat tylko po to by odzyskać czynnik z wraków na złomie i powiedział wprost, u mnie nie ma aut ze szczelną klimą. Czyli było a może i będzie gorzej.

Krótko mówiąc ta ustawa może dużo poprawić ale jest do poprawki bo gdybym wiedział że kurs nie daje mi uprawnień by robić Sharany, Passaty, Sprintera itd to bym się starał o certyfikat a nie szedł na kurs by dowiedzieć się za opłatą że nie mogę robić samochodów ale idę na kurs który mi daje takie uprawnienia. GŁUPOTA.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa