Fajnie by było o tym pogadać na tym spotkaniu ale nie dość że obowiązki to i jeszcze antybiotyki doszły ale nie o to tu chodzi. Jeżeli tego nie poprawią to będzie tak że każdy pojazd powyżej 1405kg, ciężarowy czy kombajn będzie po prostu pusty bo naprawiać można. Rozmawiałem ze złomiarzem który musi robić certyfikat tylko po to by odzyskać czynnik z wraków na złomie i powiedział wprost, u mnie nie ma aut ze szczelną klimą. Czyli było a może i będzie gorzej.
Krótko mówiąc ta ustawa może dużo poprawić ale jest do poprawki bo gdybym wiedział że kurs nie daje mi uprawnień by robić Sharany, Passaty, Sprintera itd to bym się starał o certyfikat a nie szedł na kurs by dowiedzieć się za opłatą że nie mogę robić samochodów ale idę na kurs który mi daje takie uprawnienia. GŁUPOTA.
Krótko mówiąc ta ustawa może dużo poprawić ale jest do poprawki bo gdybym wiedział że kurs nie daje mi uprawnień by robić Sharany, Passaty, Sprintera itd to bym się starał o certyfikat a nie szedł na kurs by dowiedzieć się za opłatą że nie mogę robić samochodów ale idę na kurs który mi daje takie uprawnienia. GŁUPOTA.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY