Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Myjka Wysokociśnieniowa

66 Odpowiedzi, 119383 Wyświetleń

Czesio

2016-11-05, 09:10:39
Użytkownik
Amfan napisał(a):Jeśli ten pistolet ma kosztować 3/4 tego co ta cała Jula to też lipa.Po co kupować pistolet za 200 jak cały sprzęt kosztuje 300. Ja do uzyskania lepszego strumienia i silniejszego stosuję małą myjkę ciśnieniową z doczepioną hydronetką , i to mi wystarcza. Takim zestawem skraplacz umyję i myję dokładniej niż colJet.

Amfan napisał(a):Masz rację ,że nie jest to do końca dobre rozwiązanie. Ale mi pasuje .Prawdopodobnie jesteś przyzwyczajony do profesjonalnego urządzenia i dlatego sprzęt gorszej jakości może Ci nie pasować ,i pewnie tak jest .Ja natomiast nie miałem porównania , więc dla mnie ta Julka to ten sprzęt profesjonalny bo w tym sezonie zarobiła na siebie 3x i nadal zarabia. Myślałem,że sezonu nie wytrzyma , a tu proszę.Nawet dzisiaj myliśmy czerpnie wentylacyjne i było super i było słońce Smile

Witam

A nie można do tego podejść że Julka z wypasionym pistoletem kosztowała mnie 600 a nie jak tem Fraj... zapłacił 3200.

Panowie, poziom jest nie porównywalny. Uwierzcie mi na słowo.

Może i umyjesz lepiej ale więcej się nagimnastykujesz. Powiem Ci dlaczego, ponieważ sukces ColJeta nie polega na fajnym pistolecie który ma równy, płaski strumień wody, zmienne dysze przystosowane do różnych powierzchni, lance przedłużające i kątowe z precyzyjnym strumieniem regulowanym płynnie w rączce pistoletu tylko na dozowniku detergentu którym zapodajesz go w regulowanych proporcjach pod ciśnieniem w każdy zakamarek parownika. Moim zdaniem jeżeli podasz odpowiednią chemie dokładnie w zakamarki i poczekasz samo spłukanie odpowiednią dyszą to już pryszcz. Upieram się przy parownikach w splitach bo to najczęściej serwisowane i trudne do mycia urządzenia.
Duże powierzchnie to nie wyzwanie.

Odpowiedni strumień to nie tylko dokładne mycie ale też oszczędność wody w zbiorniku i naszego czasu.

No dobra, nie ma co na siłę przekonywać do lepszego bo zaczną ludzie gadać, ze mam jakiś interes w tym a nie mam, jedynie to co napisał MG Wink , a poza tym lubię kolegom dokuczać na forum Big Grin

Dobra zrobimy tak, ja kupie ten pistolet i opisze Wam jak to działa i czy warto. Przy okazji usprawnie swoją Julke. Ocenicie sami czy warto zainwestować w komfort pracy. Dzwoniłem do tej firmy i rozmawiałem i opowiedziałem o problemie. Powiedział Pan że pomyśli jak to rozwiązać bo miał z podobnymi przpadkami sposobność.

Szczegóły niestety na Priv jeżeli będzie ktoś zainteresowany, ponieważ Administracja źle odczytała moje intencje i nie popiera poprawy jakości usług HVAC i nie chce chronić Ziemi Wink

Pozdrawiam
A jak za drogie Fujitsu to ja im bach www.gree.szczecin.pl
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa