Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Nowelizacja Ustawy

67 Odpowiedzi, 42789 Wyświetleń

obser

2017-02-22, 12:42:15
Top użytkownik
Tylko dlaczego przy okazji wprowadzania ograniczeń nagle pojawiła się gruba kasa.Ja kiedyś zajmowałem się też czymś innym,a mianowicie zabezpieczeniem technicznym osób i mienia.Wymagania były sakramenckie,sprawdzano Cię wg zasad uzyskiwania pozwolenia na broń.Nawet dzielnicowy chodził po sąsiadach,Izbie Wytrzeźwień,Poradni Zdrowia Psychicznego.Warunkiem było badanie psychiatryczne (najwyższy koszt) 250 zł.Mocno trzeba było się napocić,aby taki plastyczek dostać,trzeba było udokumentować doświadczenie w tym zakresie.Ale sobie to wywalczyłem,nie było mowy jakiś skrótach.Jeszcze gorzej mają ci co starali się,lub starają o pracownika ochrony fizycznej,tam jeszcze strzelanie,walki wręcz i kondycja.Już mam to niważne ze 3 latabo znowelizowali ustawę,że co roku trzeba wykonać badania psychiatryczne,a teraz mi to niepotrzebne.Tylko w tej całej rozpierdusze z tymi licencjami nie występowała kasa.A tu nawet inspektorzy UDT chcą sobie trochę do kiejdy dorobić. Miałem niedawno telefon, że w x firma x organizuje szkolenie i egzamin i czy nie mamy jakiegoś pracownika bez uprawnień.Z głupia frant zapytałem się,czy taki pomocnik co to pomaga chłopakom ma szanse na zdanie egzaminu zapewniono mnie,że mam się nie martwić,mogą mi nawet rozłożyć kasę na raty połowę przed,połowę po pozytywnym zdaniu.Panowie-fikcja.A freonu bez kwita nie szukajcie na a;;;; ,tylko na OLX i ogla......24.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa