awax,my Ci to opisujemy,a Ty pewnie byś chciał to wszystko wypunktowane,a mam też nieodparte wrażenie,że chciałbyś,aby to nasze biadolenie odbywało się w ramach kursy w Szczecinku,wtedy może dotarło by do Ciebie o co nam chodzi.Sorry za szczerość,ale ja mam taką nieodpartą wizję.Jak już siedzisz w przpisach, to wnioski można punktować,tu padają konkretne propozycje,a Ty chciałbyś ,ąe zmieniony art. nr xx powinien nie brznieć ......., a tak.Padło-zakaz sprzedaży urządzeń zawierających substancje,kontrole zakładających urządzenia,a nie zarejestrowanych itp.Padło tu dużo konkretnych propozycji,a Ty chciałbyś gotowca z art.,pkt itp.Może na szkoleniu inaczej byś ustosunkowywał się do raportów. WIOŚ ruszy po kasę ,ale po przeanalizowaniu raportów z Instytutu i jak zwykle do tych co chcieli się z obowiązku wywiązać. Rozmawiałem dziś z innym stowarzyszeniem,które inaczej podchodzi do tego tematu jak Ty,walczy o nas,a nie zaprasza oficjeli i sobie ustala.Bardzo ciekawa lektura,link to podam na PW,bo tu zniknie jak kamfora.Wytyka syntetycznie wszystkie błędy ustawy,organizuje egzaminy 399 zł brutto,bo twierdzi,że z materiałów źródłowych też jest się człowiek nauczyć,a oni udostępnią.Szkoda,że nie przekazałem tam 1% podatku,bo to instytucja pożytku publicznego,ale na pewno ich wesprze. A Ty nie obraź się
zkolenia,szklolenia itd. Każdy prowadzi z nas biznes i poszedłeś dobrą drogą finansowo,ale zobacz nie tylko ja zauważam takie inne Twoje podejście do tematu.Pozdrawiam Cię serdecznie.
zkolenia,szklolenia itd. Każdy prowadzi z nas biznes i poszedłeś dobrą drogą finansowo,ale zobacz nie tylko ja zauważam takie inne Twoje podejście do tematu.Pozdrawiam Cię serdecznie.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY