Hurtownie motoryzacyjne nie mają prawa sprzedawać czynnika na paragon.Jeżeli tak robia to łamia prawo.
W projekcie nowelizacji jest zapis,który wcześniej zacytowałem.
Jest zakaz i to czy będzie on przestrzegany to już inna bajka.Prędkość na drogach takze przekraczamy często i mając np Janosika rzadko płacimy mandat.Cóż życie.
Tak przy okazji,te moje szkolenia i egzaminowanie jakoś Ciebie kłuja
?????
Mam kierunkowe wykształcenie zdobyte jeszcze w czasach gdy dyplomy nie były rozdawane,firmę serwisową prowadze od 32 lat,zatrudniam wykwalifikowany personel,zainwestowałem znaczne środki w wyposażenie i poświęciłem mnóstwo czasu na organizację ośrodka szkoleniowego.Czy to coś złego,że prowadzę szkolenia?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2017-02-22, 09:44:57 przez awax.)
W projekcie nowelizacji jest zapis,który wcześniej zacytowałem.
Jest zakaz i to czy będzie on przestrzegany to już inna bajka.Prędkość na drogach takze przekraczamy często i mając np Janosika rzadko płacimy mandat.Cóż życie.
Tak przy okazji,te moje szkolenia i egzaminowanie jakoś Ciebie kłuja
?????Mam kierunkowe wykształcenie zdobyte jeszcze w czasach gdy dyplomy nie były rozdawane,firmę serwisową prowadze od 32 lat,zatrudniam wykwalifikowany personel,zainwestowałem znaczne środki w wyposażenie i poświęciłem mnóstwo czasu na organizację ośrodka szkoleniowego.Czy to coś złego,że prowadzę szkolenia?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY