Wiecie co mnie przeraża ? to że kłócimy się między sobą a problem lezy po stronie ustawodawcy i przepisów a my drzemy pasy na siebie. Nie ma to znaczenia czy certyfikaty takie czy śmakie będa za 5 lat od nowa robione , ci co będą musieli zrobią je od nowa a ci co uznaja że to nie ma sensu to się przekwalifikują albo będą robili nie zgodnie z przepisami. Tak jest tez w tej chwili , sporo firm robi robotę i ma gdzieś certyfikaty i co ? coś im się stało ? Dalej robią i nic im za to się nie stanie bo żadna kontrola do nich nie przyjdzie a nawet jak ktoś złozy donos to wątpię żeby kontorla jakaś do niego podjechała i coś udowodniła. Myślę że nie ma co się spinać i robić swoje , nie raz już przepisy były na nasz anie korzyść i jakoś przeżyliśmy. Kontrola która była u mnie zanim przyjechali to się stresowałem , jak się okazało to wszystko miałem prawidło i nie musiałem się denerwować. Rubmy tak jak powinno być i będzie ok a konkurencji legalnej czy nie legalnej możemy sie tylko pozbyć swoim podejściem do pracy.
Pozdrawiam i życze miłego weekend'u
Pozdrawiam i życze miłego weekend'u
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY