Ostatnio rozmawiałem z gościem, który szuka mieszkania do kupienia w Warszawie nowego, ale stawia warunek, by wydali mu zgodę na montaż jednostki zewnętrznej na ścianie budynku. W trzech kolejnych lokalizacjach już mu odmówili. Więc on nie kupił mieszkania, szuka dalej. A może by tak więcej klientów stawiało taki warunek. ?
Myślę, że lobby deweloperów szybko by znalazło drogę do przeforsowania prawa, które regulowało by tą sprawę globalnie dla całego kraju. Pewno lobby importerów i monterów klimatyzacji mogło by też zadziałać w tej sprawie. Chyba człowiek, jego zdrowie i komfort życia powinien być na pierwszym miejscu ? Chyba, że się mylę, to fasada jest ważniejsza ?
Myślę, że lobby deweloperów szybko by znalazło drogę do przeforsowania prawa, które regulowało by tą sprawę globalnie dla całego kraju. Pewno lobby importerów i monterów klimatyzacji mogło by też zadziałać w tej sprawie. Chyba człowiek, jego zdrowie i komfort życia powinien być na pierwszym miejscu ? Chyba, że się mylę, to fasada jest ważniejsza ?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY