Kombinuję, to prawda ale tylko dlatego, że warsztaty kombinują. Ten pierwszy w zasadzie tylko za wymianę skraplacza zaśpiewał 550 zł i to po znajomości. Skraplacze podobnej jakości w znanym serwisie internetowym kosztują 150 zł. Sprawdzenie szczelności miało być gratis. Czynnik, który wtłoczył odessał z powrotem. Co zatem kosztowało 400 zł? Po całym tym "serwisie" oznajmił, że sprężarkę trzeba wymienić. Koszt sprężarki 850 zł. Miałem tam zostać i dać się wydoić?
Dlatego, to co mogę, wolę zrobić sam. Wtedy wiem jakie części zamontowałem i wiem, że zrobiłem to z głową a nie na "odwal się i płać".
Nie mam pojęcia o klimatyzacji - przyznaję ale dlatego piszę do Was abyście swoim doświadczeniem i wiedzą pomogli obrać ścieżkę diagnostyczną. Wtedy znajdę fachowca, który nie będzie szedł po najniższej linii oporu bez względu na koszty i oddam auto do naprawy. Sam przecież nie nabiję układu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2018-05-17, 12:48:15 przez >adamo<.)
Dlatego, to co mogę, wolę zrobić sam. Wtedy wiem jakie części zamontowałem i wiem, że zrobiłem to z głową a nie na "odwal się i płać".
Nie mam pojęcia o klimatyzacji - przyznaję ale dlatego piszę do Was abyście swoim doświadczeniem i wiedzą pomogli obrać ścieżkę diagnostyczną. Wtedy znajdę fachowca, który nie będzie szedł po najniższej linii oporu bez względu na koszty i oddam auto do naprawy. Sam przecież nie nabiję układu
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY