Celnicy to szukają aut co na pokładzie mają 100 takich butli i są "nie serwisowe". Miałem kontrolę paliwa w aucie serwisowym, z ciekawości zajrzeli na pakę, trochę się obawiałem byle jak przewożonych butli, ale to im oblatywało. Zresztą z ręku na sercu przyznam, że od wielu lat używam takiej jednorazówki, gdzie mam 2-3 kg czynnika i jak przyjdzie gdzieś dopełnić z drabiny, to super sprawa. Ale jak jeździ to przykryta łachami.
Co do takich wrzutek @awaxa, to jestem sceptyczny, bo na tylu uczestników forum jakoś nikt nic nie widział, nie słyszał, a on zawsze wynajdzie jakiegoś ukaranego serwisanta od ciężarówek, kontrole drogowe. Jakaś psychoza strachu. Ja chyba nie zdecydowałbym się nad kupnem jakiegoś wynalazku, jednak ta szara strefa skutecznie powstrzymała zapędy dystrybutorów czynników przed windowaniem w nieskończoność cen.
Co do takich wrzutek @awaxa, to jestem sceptyczny, bo na tylu uczestników forum jakoś nikt nic nie widział, nie słyszał, a on zawsze wynajdzie jakiegoś ukaranego serwisanta od ciężarówek, kontrole drogowe. Jakaś psychoza strachu. Ja chyba nie zdecydowałbym się nad kupnem jakiegoś wynalazku, jednak ta szara strefa skutecznie powstrzymała zapędy dystrybutorów czynników przed windowaniem w nieskończoność cen.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY