Musisz zdawać sobie sprawę że klima wcale nie jest taka prosta jak by się miało wydawać, zaczynając od samej szczelności a kończąc na naprawie elektryki czy samego układu. Dostałem tak jak by samochód na reklamację ale po dwóch latach więc bez spięć i w piątek nabiłem azot 17,30 bara sobota było już 18bar a w niedziele 18,40 a dziś rano już wróciło do 17,3 bara i teraz nasuwa się kupę pytań i najważniejsze jak to możliwe że czynnik uciekł więc właścicielowi nagle przypomniało się że był wymieniany silnik i od tego czasu klima nie chłodzi
Inny przykład : klient zamontował sobie używaną sprężarkę visteon ja dokonałem serwisu i stwierdziłem że już się powoli kończy i rewelacji nie będzie a więc po roku znów przyjechał z zapytaniem dlaczego ta klima znów nie chłodzi a ja mu na to że kupił używkę na własne ryzyko i po uspokojeniu nerwów i sensownym wytłumaczeniu udało się namówić na naprawę tym razem pod moim nadzorem. Musisz być świadom że musisz się znać na tym bo będziesz wytykany od naciągaczy a tanią usługą przyciągniesz tylko jakieś stare trupy do
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2020-06-29, 20:21:56 przez Whisky.)
Inny przykład : klient zamontował sobie używaną sprężarkę visteon ja dokonałem serwisu i stwierdziłem że już się powoli kończy i rewelacji nie będzie a więc po roku znów przyjechał z zapytaniem dlaczego ta klima znów nie chłodzi a ja mu na to że kupił używkę na własne ryzyko i po uspokojeniu nerwów i sensownym wytłumaczeniu udało się namówić na naprawę tym razem pod moim nadzorem. Musisz być świadom że musisz się znać na tym bo będziesz wytykany od naciągaczy a tanią usługą przyciągniesz tylko jakieś stare trupy do
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY