Słuchaj, w cudowny sposób 134a nie przemieni sie w yf. Info, po to tak o tym trąbie, to ostrzezenie przed au tami sprowadzanymi z poza UE. Wyprodukowane w UE przychodziły napełnione, bo nie było już procedury importu czynnika z poza UE i raczej będą pewne. Na Hyunday-e trze uważać, Kijanki, Japońce montowane poza UE. Ja nigdzie o tym nie czytałem, ale widziałem.
U mnie jakoś cieniutko az yf, w tym sezonie może zrobiłbym narazie 2-3 auta. Jak wpadną jakieś luźne pieniądze, to zacznę od analizatora dwugazowego, bo przyda się do 134a, a potem kiedys napewno stacja na yf będzie potrzebna u mnie. Znajomy ma podpisaną umowę na obsługę aut flotowych i duży przerób na yf, ale jak go się podpytuje na temat analizatora, to twierdzi, że ma to w pewnej części ciała, najważniejsza jest drukarka, która wykaże ile wlano yf, czy czynnika yf podobnego.
U mnie jakoś cieniutko az yf, w tym sezonie może zrobiłbym narazie 2-3 auta. Jak wpadną jakieś luźne pieniądze, to zacznę od analizatora dwugazowego, bo przyda się do 134a, a potem kiedys napewno stacja na yf będzie potrzebna u mnie. Znajomy ma podpisaną umowę na obsługę aut flotowych i duży przerób na yf, ale jak go się podpytuje na temat analizatora, to twierdzi, że ma to w pewnej części ciała, najważniejsza jest drukarka, która wykaże ile wlano yf, czy czynnika yf podobnego.
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY