Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Pracownik gastronomii prosi o pomoc

2 Odpowiedzi, 11578 Wyświetleń

artycja

  2021-02-26, 04:17:19
Nowy użytkownik
#1
Dzień dobry
Pracuję w lokalu produkującym żywność, są to produkty pasteryzowane oraz smażone.

W lokalu tym tygodniowo odbywa się proces smażenia dużej ilości kotletów 4 razy w tygodniu (średnio 500 kotletów dziennie).

Problem stanowi prowizoryczny w odczuciu pracowników wywiew.
Dysponujemy dużym smażalnikiem a więc i opary z niego są odczuwalne. Pracownicy od blisko roku zgłaszają pracodawcy złe samopoczucie występujące po dniach smażenia: ból głowy, osłabienie, duszności a przede wszystkim zapach, który oadza się na ubraniu, skórze oraz włosach.

Lokal dysponuje wywiewem, ale
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

  • Pokaż wersję do druku


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa