Dziękuję za odpowiedzi , cóż naoglądałem sie filmików jak to można za 2kzł mieć pompę ciepła z klimy, wystarczy wymiennik płytowy, czujnik z 10kohm na 20 zamienić i w kieszeni zostaje sporo na inne jak ze ważne wydatki, ale,,, poczytałem to jak ze fachowe forum i okazuje sie ze jestem we głębokiej d#pie,, czarnej,, , to że mam chłodniarza który mi to nabije i sprawdzi szczelność to na 99% będę miał nabitą szczelną niedziałającą pompę a raczej popsutą klimę
, sezon grzewczy sie zaczyna a ja stoję przed nim bez gaci ... zostaje mi jeszcze dużo czytać i czytać, lub spytać inaczej, jako ze środki raczej ograniczone to czy któryś z Szanownych tu Fachowców mógł by doradzić jak pozyskać pompę 7-9 Kw powietrze woda w rozsądnych pieniądzach ...
, sezon grzewczy sie zaczyna a ja stoję przed nim bez gaci ... zostaje mi jeszcze dużo czytać i czytać, lub spytać inaczej, jako ze środki raczej ograniczone to czy któryś z Szanownych tu Fachowców mógł by doradzić jak pozyskać pompę 7-9 Kw powietrze woda w rozsądnych pieniądzach ...
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY