Obstawiam, że teraz ich wielką namiętnością są "pumpy" i nie mają dla Ciebie czasu... Z forum nikt u Ciebie nie był. Wystarczy to że Ty masz jasne spostrzezenia, ze urzadzenie o wiele wiecej pobiera energii i nie moduluje jak na początku. Nie masz bezposredniego kontaktu z daikinem, a co z instalatorem? Rozmawiałeś z "szefem"?
Przed ekspertyzą powinieneś wystosować list polecony z żądaniem naprawy.
Z wiedzą i danymi które posiadasz mozesz najwazniejsze fakty sklecić w jeden post i zamieścić na dziale klimatyzacja forum elektroda tam jest troche doswiadczonych pisarzy
.
Jak jest aktualnie z modulacją? Nic nie spada ponozej 5kW?
Ja dzis testowałem u klienta modulacje klimatyzatora o nominalnej mocy grzewczej 4300W (max 7200) wynik od 2A do 9A w max na turbo. Jak na kanałówce zmniejszysz nastawe np do 18st zwolni do wspominianych przez Ciebie ok 1500W?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2023-03-07, 14:45:06 przez Tytanowy Janusz.)
Przed ekspertyzą powinieneś wystosować list polecony z żądaniem naprawy.
Z wiedzą i danymi które posiadasz mozesz najwazniejsze fakty sklecić w jeden post i zamieścić na dziale klimatyzacja forum elektroda tam jest troche doswiadczonych pisarzy
. Jak jest aktualnie z modulacją? Nic nie spada ponozej 5kW?
Ja dzis testowałem u klienta modulacje klimatyzatora o nominalnej mocy grzewczej 4300W (max 7200) wynik od 2A do 9A w max na turbo. Jak na kanałówce zmniejszysz nastawe np do 18st zwolni do wspominianych przez Ciebie ok 1500W?
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY