Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Oszczędny inver. klimatyzator 3.5kw do grzania

0 Odpowiedzi, 827 Wyświetleń

AdamG

2023-08-20, 08:04:04
Nowy użytkownik
Cześć.Podzielcie się waszymi spostrzeżeniami odnośnie waszych wyborów.Czytam fora,czytam specyfikacje,ale najlepiej jest to usłyszeć od posiadaczy.
 Jak to się mówi papier wszystko przyjmie i nie należy się opierać na instrukcji tylko na faktycznym działaniu.Zależy mi przede wszystkim na energooszczędności i wydajności. Budżet to około 5-6 tyś.za urzadzenie.Mogą być oczywiście tańsze jeśli odpowiadaja tym kryteriom.Moje dotyczczasowe poszukiwania stawiają na Panasonica Etherea 3.5kw.LG deluxe dual inverter 3.5kw,Fuji Nordic 3.4 kw.Rotenso Mirai 3.5kw,ale tak naprawdę nie wiem jak działaja w rzeczywistości ,a nie na danych ze specyfikacji.Jedni piszą,że ich klimatyzator nie schodzi poniżej np.600W mimo,że w instrukcji było napisane 140W itd.
  • Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Oszczędny inver. klimatyzator 3.5kw do grzania - przez AdamG - 2023-08-20, 08:04:04

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa