obser napisał(a):Jak byś Brytyjczykowi powiedział, że urzędnicy państwowi z UDT organizują płatnykurs na którym będą opowiadać czego oczekują przy kontroli, to na pewno nikt by nie uwierzył.To prawda ale u nas życie toczy się innym torem....Dostałem ofertę udziału w takim szkoleniu i już jestem zapisany na termin dość odległy bo dwa wcześniejsze są już zarezerwowane ,brak miejsc.
Mam parę pytań w związku z tą ustawą i wymogami które trzeba spełnić.Rozwijanie tematów na forum i dyskusja nigdy nie daje jasnych i pewnych odpowiedzi więc najlepiej zapytać u źródła.Może lepiej odżałować te 200 netto skoro i tak już wydaliśmy niemało na te całe zamieszanie f gazowe i być przygotowanym jak zdziwić się przy kontroli i zapłacić za odwieszenie 900zł + przestój w pracy.Jeśli dokument o ukończonym szkoleniu miałby w jakimś stopniu pomóc przy kontroli to OK niech pomaga.Do poziomu życia takiego jak UK my już nie doczekamy .Może nasze dzieci wnuki Niestety boli to wszystko ale na dziś aby przetrwać trzeba myśleć po Polsku
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY