hejka
dawno mnie nie było (praca dokładniej daleko w teren) ale już i powiem że awax miałeś super pomysł z tym !!!!
Ot i tak moja historia z(poważnie) chłodnictwem zaczeła się jakieś 5 lat temu ale całość sięga daleko daleko. Mój tato od lat 90 po skonczeniu przygody z stocznią gdańską zajoł się chlodnictwem jako jedno osobowa firma. Z wykształcenia jest elektrykiem, ale wiedze z chłodnictwa ma skubany ogromną
. Czesto spotykam się z takimi przypadkami gdy panowie po studiach dzwonią do niego po rade. Ale wracając do mnie to od łepka zawsze przy tatusiu
w szkole po szkole zawsze lubiałem robić to co tato. nie mam wykształcenia technicznego ale myśle by iśc w kierunku studiów coś z chłodnictwem związanego. No i tak po paru latach sam samodzielnie zaczełem najpierw spawać miedź później lodówki małe chłodnie no i tak do tej pory. Teraz chłodnictwo przemysłowe i w marketech tato bardziej woli brudną prace w mobilnym chłodnictwie.
Szczerze mówiąc jeśli miał bym powiedzieć to co lubie w chłodnictwie najbardziej to kładzenie rurociągów
a nienawidze elektryki choć z informatyczną stroną chłodnictwa ..zapan brat od wielu lat,,
dawno mnie nie było (praca dokładniej daleko w teren) ale już i powiem że awax miałeś super pomysł z tym !!!!Ot i tak moja historia z(poważnie) chłodnictwem zaczeła się jakieś 5 lat temu ale całość sięga daleko daleko. Mój tato od lat 90 po skonczeniu przygody z stocznią gdańską zajoł się chlodnictwem jako jedno osobowa firma. Z wykształcenia jest elektrykiem, ale wiedze z chłodnictwa ma skubany ogromną
. Czesto spotykam się z takimi przypadkami gdy panowie po studiach dzwonią do niego po rade. Ale wracając do mnie to od łepka zawsze przy tatusiu
w szkole po szkole zawsze lubiałem robić to co tato. nie mam wykształcenia technicznego ale myśle by iśc w kierunku studiów coś z chłodnictwem związanego. No i tak po paru latach sam samodzielnie zaczełem najpierw spawać miedź później lodówki małe chłodnie no i tak do tej pory. Teraz chłodnictwo przemysłowe i w marketech tato bardziej woli brudną prace w mobilnym chłodnictwie. Szczerze mówiąc jeśli miał bym powiedzieć to co lubie w chłodnictwie najbardziej to kładzenie rurociągów
a nienawidze elektryki choć z informatyczną stroną chłodnictwa ..zapan brat od wielu lat,,
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY