jak ??
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
klima bytom jest ktos z tej firmy na forum ?
12 Odpowiedzi, 16211 Wyświetleń|
Opisz jak bo jestem ciekaw
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
Jaka płaca taka praca . To sie nazywa fachowy tani montaż
.Ale z tą naklejką to dobry pomysł podobuje mi sie . pozdrowienia
Witam
Jak w Szczecinie do daj namiar, podjadę fotkę zrobię to się ponabijamy ![]() Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
Wejdzcie na strone i zobaczcie jak fajnie ją mają opisaną - szkoda ze komentarzy nie mozna dodawać.
Załosne jest to ze "prezes" lub szef nie sprawdza albo co lepsze nie zna sie nieraz na tym co robią jego ludzie!!! Dużo jest takich firm ale cóż zrobić - klient raz sobie takiego doooobrze zapamięta i powie znajomym ktorzy tez chcieli moze akurat kogos poleconego i traci w ten sposob klientów. Pozdrawiam. aha i skombinuj zdjecia to wyslemy do zarzadu tej firmy i reklame walniemy
patusX napisał(a):taki ryneczek kolego jest tam male tesco z takim pasazem i na przeciwko jest apteka ulicy nie pamietamDuńska?
Nieźle
Kupuję tylko polskie artykuły w polskich sklepach. Chciałbym też montować tylko polskie urządzenia.
r12 napisał(a):Na renomę pracuje się długo, a wytykając błędy w ten sposób szybko.Witam No to pokazać ten cukierek, żeby szybciej zdobyli renomę czy im nie pomagamy? Pozdrawiam
r12 napisał(a):Zeby komuś coś zarzucić trzeba poznać fakty,których w tym przypadku nieznamy.A to w tej chwili jest na zasadzie dajcie mi człowieka a paragraf się znajdzie.W niejednym montażu można dopatrzeć się mniejszych lub większych błędów.I gdyby w ten sposób to rozpatrywać to byśmy się pozagryzali.A ocenę renomy pozostawmy klientowi.Bo we własne gniazdo się niesraMoże to >Twoje< gniazdo i mamy stare przysłowie uderz w stół a nożyce się odezwą. Bo w innych postach nie byłeś aż tak wyrozumiały i szarmancki. Co do >wykwalifikowanych< pracowników. Gdyby ta firma płaciła uczciwie to na pewno znalazła by fachowców lub ich sobie wyszkoliła i była tak poważna to nie pozwoliła by sobie na takie partactwo.
partactwo jest powszechne,trudno je wykorzenić kiedy cena jest decydująca.już w średniowieczu byli rzemieślnicy i partacze.zajmuję się naprawami,połowę pracy mam dzięki partaczom.
elektromechanik napisał(a):Fakt fachowcy w firmach są nie do końca doceniani ale popacz teraz ze strony pracodawcy to już nie jest tak do końca pięknie . A co do tej klimy inwestor szukał pewnie taniego rozwiązania i go ma , bo dobra szanująca firma dba o jakość a jakość idzie z ceną inaczej się nieda .r12 napisał(a):Zeby komuś coś zarzucić trzeba poznać fakty,których w tym przypadku nieznamy.A to w tej chwili jest na zasadzie dajcie mi człowieka a paragraf się znajdzie.W niejednym montażu można dopatrzeć się mniejszych lub większych błędów.I gdyby w ten sposób to rozpatrywać to byśmy się pozagryzali.A ocenę renomy pozostawmy klientowi.Bo we własne gniazdo się niesraMoże to >Twoje< gniazdo i mamy stare przysłowie uderz w stół a nożyce się odezwą. pozdrowienia
Być człowiekiem oznacza mieć wątpliwości i mimo to iść dalej swoją drogą. /Paulo Coelho/
Jak inwestor mogl odebrac podlaczona klime z polamanym parownikiem i niedzialajaca (zakrecone zawory) ?
Antyreklama? |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY