Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

kcichik

8 Odpowiedzi, 7611 Wyświetleń

elektromechanik

2009-11-06, 18:06:22
Zaawansowany użytkownik
Zastanawiałem się nad dołączenia do <KCICHIK> Ale jakoś cały temat na naszym forum ucichł.

Zaglądam tez na stronę ww stowarzyszenia i tam też od kilku miesięcy cisza. Czy ktoś z członków mógłby coś na ten temat?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-11-06, 18:07:18 przez elektromechanik.)
  • Odpowiedz

p.obelix

2009-11-06, 23:45:56
Zaawansowany użytkownik
Byłem dzisiaj na tym portalu jest straszna cisza. Zapraszam wszystkich chłodniarzy na ten portal w celu wspólnej wymiany informacji. Ten portal jest dla nas i o nas.
TEORIA jest wtedy gdy wszystko wiemy a nic nie działa,
PRAKTYKA jest wtedy gdy wszystko działa a nikt nie wie dlaczego.
  • Odpowiedz

elektromechanik

2009-11-07, 07:59:52
Zaawansowany użytkownik
No a >nasz naczelny organizator <awax jak by się pod ziemię zapadł. Czyżby mieli rację jego ówcześni oponenci ( jego dawni koledzy ).
  • Odpowiedz

Artic

2009-11-07, 13:06:12
Zaawansowany użytkownik
co może jeden człowiek jak reszta nie chce? może to czas rruszyć towarzystwo i Ty elektromechaniku jesteś bardzo ciekawym człowiekiem i dociekliwym wiec napewno byś był cenną osobą w stowarzyszeniu.
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles
  • Odpowiedz

awax

2009-11-14, 00:33:14
Top użytkownik
Witam Kolegów informowałem o planowanej mojej dwumiesięcznej nieobecności.
Już wróciłem i zapraszam na www.kcichik.pl
  • Odpowiedz

elektromechanik

2009-11-14, 14:49:57
Zaawansowany użytkownik
>>>awax wrócil w nocy

Ty jesteś z ABW, CBA czy jeszcze z innej formacji podsłuchowo - podglądowo - śledczo - dochodzeniowej :o i :O :lol: :lol: :lol:
  • Odpowiedz

awax

2009-11-26, 19:32:16
Top użytkownik
elektromechanik napisał(a):No a >nasz naczelny organizator <awax jak by się pod ziemię zapadł. Czyżby mieli rację jego ówcześni oponenci ( jego dawni koledzy ).
Witam,moi "dawni koledzy" nadal nimi oczywiście są niezależnie czy zawsze zgadamy się co do spraw zawodowych.
Faktycznie moja nieobecność na necie związana ze sprawami osobistymi kończy się
i jeżeli Koledzy pozwolicie to chętnie się "powtrącam"
Z dwóch miesięcy zrobiło się trzy ,a to z banalnego powodu,że w AWAX ie nieco zmienił się sposób zarządzania i obecnie kieruję firma jako jej prezes zarządu nie jak dotąd prokurent.
No ale przede wszystkim zapraszam do wzmożenia aktywności m.in. poprzez forum Krajowego Centrum Innowacji Chłodnictwa I Klimatyzacji www.kcichik.pl
Zauważcie,że zapowiadane zmiany powoli,ale wchodzą w życie i obyśmy nie obudzili się z ręką w nocniku.

Pozdrawiam serdecznie
  • Odpowiedz

barbie

2009-12-20, 21:46:02
Top użytkownik
oglądałem to forum.faktycznie jest tam cisza.
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa