Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

urzadzenia do klimatyzacji

3 Odpowiedzi, 4493 Wyświetleń

pemo

2007-06-08, 16:37:47
Nowy użytkownik
witam

jestem tu nowy i mam pytanie czy warto jeszcze w tym roku zabrac sie za klimatyzacje ?? Czy nie jest juz zapozno? Chce kupic urzadznie magnetimareli plus co o tym myslicie

pozdrawiam
  • Odpowiedz

radekklimat

2007-06-08, 18:10:48
Moderator
szkoda kasy lepiej kup cos w specjalistycznych sklepach zaopatrzenia chłodniczego np Wigmors ma niedrogie awarto napewno sezon przed nami
  • Odpowiedz

jacek_g

2007-06-10, 11:08:51
Nowy użytkownik
Kup sobie coś w miare markowego, polecił bym boscha ja na tym pracuje, lepiej dołożyć i mieć spokój, przy czym nie chodzi mi o awaryjność bo popsuć to się może każde urządzenie ale jak to później naprawić ??? i skąd wziąć części ??. Mam drugie urządzenie firmy tecnostar - włoskie (mimo tego że spora grupa urządzeń ma w środku włoskie urządzenia łącznie z boschem) uszkodzone wysłałem do serwisu - naprawiają już ponad rok i po za tym że każą mi zapłacić za sterownik 2500 to w sumie nic sie do tej pory nie zmieniło, podobno jest jeszcze waga uszkodzona i jej nigdzie nie ma ??? Swoją drogą bardzo ciekawy przypadek - po wysłaniu sprzętu serwisant do mnie telefonuje i pyta " panie jak się to obsługuje bo to jakiś nie typowy model" - generalnie bardzo fajna zabawa szkoda tylko że moim kosztem, a innego serwisu tej marki za bardzo nie mogę znaleść.
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa