proponuję głosownie na autora najbardziej bzdurnej wypowiedzi (na wzór plebiscytu złote usta)zwycięzcy proponuję przyznać tytuł ZŁOTY FREON .
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
najbardziej odlotowy tekst roku
20 Odpowiedzi, 20824 Wyświetleń|
żebym wcześniej wiedział, to sam bym coś takiego palnął żeby wygrać
Ale dobra myśl. Zatem do przeszukiwania archiwum...
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
R12 stwierdził że turbina to nie fachowe określenie to może ja dostane tego ZŁOTEGO FREONA
??? Pzdr
Witam
Powiedź mi r12 kim jesteś w SChiK? Pozdrawiam
Wszyscy, wszystko wiedzieli... a mój fotoblog?
Witam
To by rozwiązywało parę niewiadomych na temat ostatnich wydarzeń na forum np: starasz się udowodnić niski poziom wiedzy stałych bywalców na tematy branżowe, psując reputacje forum.klimatyzacja.pl Ma to sens po przeczytaniu artykułu ze strony http://schik.pl Normalnie to nazywa się sabotaż ![]() Pozdrawiam
r12 napisał(a):Myślę i myślę i ...nic nie wymyślę. Nie nadążam za Tobą.Shitashii napisał(a):żebym wcześniej wiedział, to sam bym coś takiego palnął żeby wygraćOBSŁUGI? W Archiwym Polskiego Jazzu
Natomiast na temat wątku:
Dużo bzdur wypisują w Klimatyzacji Samochodowej. Czytając teksty nabijaczy klimatyzacji samochodowej dochodzi się do wniosku, że są 3 chłodnice: na płyn chłodzący silnik, chłodnica freonu i chłodnica powietrza (w kabinie). Niby jakiś sens w tym jest, ale ja bym powiedział, że to są nagrzewnice: nagrzewnica płynu ... chłodniczego, nagrzewnica powietrza pod maską i nagrzewnica freonu (w kabinie). połapać się nie można z tymi wulkanizatorami. Ale podoba mi się początek wątku "ILE CZYNNIKA..." : davi_d napisał(a):Witam...http://www.forum.klimatyzacja.pl/viewtopic.php?id=3382
Jak dachował
to trzeba najlepiej też radio wymienić, nie wiem czy o tym wiecie Dobre zarty
przeniosłem ten post na początek .rok się kończy,a propozycji mało.
http://www.youtube.com/watch?v=3lFhtNJEz...re=related
"nie no ja tą płytkę zrobie później, najperw poznakuje sobie bo inaczej..."
ta płytka jest większa od klimatyzatora !,jednowarstwowy druk to zabytek z przed 30 lat .
Tu chciałbym umieścić tekst Klimax'a 256, ale nie jako tekst głupawy, tylko jako trafne spostrzeżenie i ujęcie całego zagadnienia w jednym stwierdzeniu. A mianowicie chodzi mi o nazwanie firm Krzak i innych kaziów jako firma "drucik&ucik. Uśmiałem się dziś z tego i wszystkim powtarzałem. Dla mnie bomba!
Moje motto - ja zmieniam. Chcesz, to napisz podobne o DTR-ce. Ja się nie obrażę, przeciwnie.
A ja cały czas myślałem że gaz to gaz który może stać się cieczą ?
. Jak to człowiek w niewiedzy potrafi żyć
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
Banita jak pierdniesz to wyleci z Ciebie ciecz ? .
Fosgen :lol:
On ma racje.Obje sie stałosci,popije płynem,obsra sie i jest gaz!!!!!!
Banita napisał(a):znów pierdzielisz głupoty. Lepiej posłuchaj Tadeusza, bo się ośmieszasz.On zamiast moczu sika czynnikiem. Jak był mały to się wszyscy z niego śmiali bo nie mógł wysikiwać napisów na śniegu. :lol:
Znalezione w necie, na jakimś forum:
Witam Udało się naprawić tą lodówkę Danfoss BD2.Uszkodzony był komparator na module. Przy okazji przerysowałem schemat całego modułu.Są tam układy logiczne z serii MCY,tzn funktory realizujące zanegowane mnożenie (NOR) jeden OR oraz trigger Schmitta i poczwórny comparator.Tranzystory wykonawcze są bipolarne sterowane wtórnikami.Całośc jest synchronizowana przez impulsator sterowany cewką znajdującą się w silniku i wyprowadzoną na pin nr.1 gniazda silnika.Przepraszam za nienajlepszą jakość schematu i ewentualne błędy. :o Może jaśniej Jaśnie Panie...
Drobna usterka,pryszcz
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
Ale dobra myśl. Zatem do przeszukiwania archiwum...
Pzdr
Dobre zarty