Witam!
Już pewnie co niektórzy mnie kojarzą, i znają moją historię
, lecz ostatnio napadła mnie ambicja pójścia jednak na studia w kierunku chłodnictwa.
W rok temu mature z matmy napisałem na 57% i nie wiem co tam jeszcze jest potrzebne, gegre mam na 62% ale się raczej nie przyda no i angielski 60%, tez nie wiem czy sie przyda.
Czy z tymi wynikami mam szanse iść na studia? Może i mam ale pozostaje pytanie: gdzie jest w miarę "prosto", jaka uczelnia?
Myślałem nad Politechniką Gdańską, jednak tam nie problem się dostać ale utrzymać, byłyby to może zmarnowane lata na i tak nie radzeniu sobie. Ale słyszałem i nie wiem, czy to prawda,że na Politechnice Koszalińskiej jest prościej?
Co o tym sądzicie?
Wiem, że studia dają samą teroię, jednak trochę praktyk mam już za sobą u ojca. Planuję mieć w razie czego ten :papier" i pozniej dalej kontynuować praktyki...
Myślałem jeszcze nad studiowaniem w tym Koszalinie i zamieszkanie tam na czas studiów, oraz studia zaoczne i przy okazji praca, jeżeli mnie ktoś przyjmie
w jakiejś innej firmie.
Proszę o porady, sądzę, że Gdańsk ma za wysoki poziom jak dla mnie. Chce sie uczyc tego działu wiedzy jednak chce również mieć z tego przyjemność a nie ledwo co zdawać egzaminy. Jeżeli w liceum miałem z matmy mocne 2 ale w klasie z rozszerzoną matmą dam radę?
Pozdrawiam
Już pewnie co niektórzy mnie kojarzą, i znają moją historię
, lecz ostatnio napadła mnie ambicja pójścia jednak na studia w kierunku chłodnictwa.W rok temu mature z matmy napisałem na 57% i nie wiem co tam jeszcze jest potrzebne, gegre mam na 62% ale się raczej nie przyda no i angielski 60%, tez nie wiem czy sie przyda.
Czy z tymi wynikami mam szanse iść na studia? Może i mam ale pozostaje pytanie: gdzie jest w miarę "prosto", jaka uczelnia?
Myślałem nad Politechniką Gdańską, jednak tam nie problem się dostać ale utrzymać, byłyby to może zmarnowane lata na i tak nie radzeniu sobie. Ale słyszałem i nie wiem, czy to prawda,że na Politechnice Koszalińskiej jest prościej?
Co o tym sądzicie?
Wiem, że studia dają samą teroię, jednak trochę praktyk mam już za sobą u ojca. Planuję mieć w razie czego ten :papier" i pozniej dalej kontynuować praktyki...
Myślałem jeszcze nad studiowaniem w tym Koszalinie i zamieszkanie tam na czas studiów, oraz studia zaoczne i przy okazji praca, jeżeli mnie ktoś przyjmie
w jakiejś innej firmie.Proszę o porady, sądzę, że Gdańsk ma za wysoki poziom jak dla mnie. Chce sie uczyc tego działu wiedzy jednak chce również mieć z tego przyjemność a nie ledwo co zdawać egzaminy. Jeżeli w liceum miałem z matmy mocne 2 ale w klasie z rozszerzoną matmą dam radę?
Pozdrawiam
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
. Jak będziesz twardy w swoich założeniach to nie ma znaczenia czy Politechnika Gdańska czy Warszawska czy inna bo dasz sobie radę. MUSISZ CHCIEĆ PRACOWAĆ a WYNIK SAM PRYJDZIE