Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Studia, pomóżcie w wyborze.

35 Odpowiedzi, 35234 Wyświetleń
Wstecz 1 2

dominik486

2009-12-28, 08:59:36
Zaawansowany użytkownik
Aha i Tommatiz mógłbyś mi to jeszcze raz wysłać na info.mdklima@gmail.com ? Bo nic nie dostałem wczoraj Smile
Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie, jednak nie wiem czy jest sens kontynuować skoro jest ktoś kto może to zepsuć i się mu to nie podoba ale dalej dyskutuje, zaczyna polemizować i obrażać Tongue
  • Odpowiedz

tommatiz

2009-12-28, 09:07:36
Moderator
Dominik na prawdę wnioskuję po Twoich wypowiedziach że Ty chcesz iść na studia ale nie chcesz Smile ..... Stefanbud bardzo dobrze napisał "jak sobie pościelisz tak się wyśpisz" Tego papierka nie robisz na dziś tylko na przyszłość. Tu nie ma filozofii i nie ma co rozumieć Big Grin.... może ktoś jeszcze się odezwie i napisze coś przekonywującego a ja na koniec dodam że: Radzę Tobie rób jak uważasz Smile Smile Smile Smile POSZŁO NA MAILA.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2009-12-28, 09:08:51 przez tommatiz.)
  • Odpowiedz

Shitashii

2009-12-28, 09:19:16
Moderator
Pociurlać można za darmochę Smile
Big Grin
Nie mówię, że ja tak robiłem, żeby nie było... Smile
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
  • Odpowiedz

dominik486

2009-12-29, 07:08:09
Zaawansowany użytkownik
Tommatiz, może to i głupie ale jeszcze nic nie dostałem na email : info.mdklima@gmail.com Big Grin Jakbyś jeszcze raz mógł Smile Wiesz Tongue
  • Odpowiedz

tommatiz

2009-12-29, 08:24:00
Moderator
Normalną pocztę sobie zrób typu WP i wszystko dojdzie Smile. Wysłałem, jeszcze raz na tego samego maila. Pzdr
  • Odpowiedz

dominik486

2009-12-29, 09:18:13
Zaawansowany użytkownik
Dzieki, ale mam również na wp i zrąbana jest. Nie tylko ja tak sądzę. Tongue Dochodzi nieraz duzo pózniej i nie można dużych plików wysyłac. Aha no i spaaaaamów duzo, czego brak w gmailu naprzykład. Więc wszystkim gorąco gmaila polecam Smile
  • Odpowiedz

rabix

2010-03-01, 15:00:20
Użytkownik
dominik486 jeśli chodzi o wybór uczelni to polecam Politechnikę Gdańską, ciężko było ale satysfakcja gwarantowana (bynajmniej w moim przypadku).
PS. Skończyłem Wydział Mechaniczny specjalność: chłodnictwo i klimatyzacja.
  • Odpowiedz

admin

2010-03-19, 11:49:48
Gość
Chciałbym wszystkich zainteresowanych nauką powiadomić że już niedługo na portalu klimatyzacja.pl pojawi się wykaz Uczelni kształcących z zakresu ogrzewnictwa, klimatyzacji, wentylacji, ciepłownictwa i chłodnictwa (uczelnie, wydziały, kierunki, specjalności). Następnie zrobimy dział na forum w którym będzie można wypowiedzieć swoją opinie o danej uczelni. Mamy nadzieję że będzie to pomoc dla osób wybierających się na studia.

PS. To jeszcze nie koniec niespodzianek dla studentów i absolwentów

Pozdrawiam
  • Odpowiedz

elnino81

2010-04-13, 10:05:11
Nowy użytkownik
niedługo tzn jkiedySmile
  • Odpowiedz

admin

2010-04-15, 07:55:59
Gość
W katalogu firm na portalu jest już możliwość w wyszukiwarce Uczelnie, część uczelni już się zapisała.
  • Odpowiedz
Wstecz 1 2

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa