Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

Odkażanie

5 Odpowiedzi, 6117 Wyświetleń

Klimek

2007-06-10, 19:01:15
Użytkownik
Chyba nie bedzie to nieodpowiednie jak spytam czym Panowie robicie odgrzybianko ?? Sam jade na ultradźwiękach ale jak ostro wonia z klimy to nie daja rady. Spray mam jakiejs malo znanej firmy ktory dobrze odkaza ale nie ma ciekawego zapachu. Co polecicie ?? Pozdrawiam.
  • Odpowiedz

Absolut

2007-06-11, 09:34:50
Użytkownik
Ja osobiście spryskuje pod cisnieniem zwłaszcza parownik i kanały wętylacyjne preparatem niemieckiej firmy forch kupuje go w 5l. baniakach. Bez koloru i bez wonny. Zazwyczaj pomaga ale nieraz i on nie daje rady. Ostatnio robiłem klientowi jego sprayem ale taki ostry był że życze mu powodzenia przy dalszej jeżdzie grzyby napewno padly ale on też mogl przy okazji.
  • Odpowiedz

Klimek

2007-06-11, 18:26:22
Użytkownik
No ja tez robie bezwonnym ale ciekaw jestem czy sa takie co zostawiaja zapaszek przyjemny na dluzej ?? Wiem ze Valeo ma takie klipsy na filtr pylkowy ale jakos mnie to nie przekonuje.
  • Odpowiedz

Absolut

2007-06-11, 21:03:09
Użytkownik
Mi ktoś mówił o jakiś tabletkach zapachowych przy parowniku kładzionych po odgrzybianiu, może ktoś wie więcej?
  • Odpowiedz

jacek_g

2007-06-12, 00:08:56
Nowy użytkownik
używam ozonu, wydaje mi się być z tego co przerabiałem najlepszy nie pozostawia zapachu
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa