Logowanie Rejestracja
  • Start
  • Szukaj
  • Użytkownicy
  • Kalendarz
  • Pomoc
  • Nowe posty
Menu
Start Szukaj Użytkownicy Kalendarz Pomoc Nowe posty
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY

,,Moi drodzy, po co kłótnie...'

11 Odpowiedzi, 12292 Wyświetleń

Artic

2010-02-09, 13:25:27
Zaawansowany użytkownik
witam,

jako że odbyłem rozmowę z paroma ludźmi z różnych stron konfliktu i chciałbym byśmy dali już sobie spokój z wypisywaniem głupot.
Nie ważne kto jest, był, czy będzie problemem. Wiem jedno nauczmy sobie zchodzić z drogi. Może dla niektórych będzie oznaczać słabość ale szczerze powiem doceniam ludzi którzy umią zejść komuś z drogi jeśli ten zacięcie idzie w przepaść.

Dobrze ale ,,,do brzegu,,,

Uważam że spór został zarzegnany i nie ma potrzeby drążenia tematu R12. Co się stało to się nie odstanie, patrzmy w przyszłość i budujmy a nie rujnujmy. Na tym forum poznałem kilkunastu bardzo fajnych osób, fachowców, świeżaków, inżynierów kazdy z nich wkłada coś do tego i każdy chce widzieć w tym sens że komuś się pomaga.
Wiem co się działo widziałem i też obrywałem od R12 ale po rozmowie z nim zapewnił mnie że nie będzie już się angażował w kłótnie.
Myśle że bardzo ładnie postąpił dzwoniąc do mnie i rozmawiając o tym co zaistniało.
Ja jako moderator mogę zapewnić wszystkich o Tym ze chcę i będe dalej działał i pomagał.

W tym momecie zacytuję słowa mistrza :
,,Moi drodzy, po co kłótnie. Po co wasze sfary głupie wnet i tak zginiemy w zupie"

Może to i z bajki ale pomyślcie jakie na czasie!!

Jeśli ktoś chce razem ze mną zacząć (OD) BUDOWAĆ prosze o wpisanie się na liste Big Grin
Zapraszam wszystkich!!! R12 też będzie mile widziany ma on łep do tych spraw.

Pozdrawiam
Doświadczenie stworzyło sztukę, brak zaś doświadczenia - przypadek .... A prawdziwa wiedza to znajomość przyczyn. Arystoteles
  • Odpowiedz

byniom

2010-02-09, 13:42:43
Moderator
Popieram , zwady nikomu nie są potrzebne a jeżeli ktoś ma z czymś problem to nich pisze do mnie na GG zanim komuś dopiecze i porozmawia ze mną jak człowiek . Napewno cos sie zaradzi Big Grin
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-02-09, 13:43:47 przez byniom.)
  • Odpowiedz

SerwisantCr

2010-02-09, 14:12:26
Użytkownik
Poparcie w 100%
Jeśli coś poszło źle, to na pewno był ktoś, kto mówił, że tak będzie.
  • Odpowiedz

tommatiz

2010-02-09, 14:19:33
Moderator
Zgadzam się i popieram. Ja mam problem tak
więc byniom napiszę do Ciebie na gg Big Grin
  • Odpowiedz

dominik486

2010-02-09, 15:52:02
Zaawansowany użytkownik
Zgadzam się całkowicie i popieram!! Smile
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-02-09, 15:52:23 przez dominik486.)
  • Odpowiedz

wogotto

2010-02-09, 16:33:34
Użytkownik
Witam.JESTEM ZA.
  • Odpowiedz

boryspol

2010-02-09, 17:40:32
Użytkownik
Czytam forum w celu poszerzania wiedzy.
Zmieniłem profesję i chłodnictwo stało się sposobem zarabiania na życie.
Klimatyzacja zaczyna mnie fascynować.
Myślałem że na tak specjalistycznym forum znajdą się tylko ludzie poważni.

Odnoszę nieraz wrażenie, że jacyś ludzie chcą "namieszać" na klimatyzacja.pl.
Obym się mylił.

Co by to nie było to trzeba to spokojnie przetrwać.
Nie odpowiadać na zaczepki i wygłupy.

Róbmy swoje.
Bądźmy dobrej myśli.

Jest to prawdopodobnie najlepsze forum w kraju i nic tego nie zmieni.
Kupuję tylko polskie artykuły w polskich sklepach. Chciałbym też montować tylko polskie urządzenia.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-02-09, 17:41:43 przez boryspol.)
  • Odpowiedz

pawelek

2010-02-09, 17:50:53
Użytkownik
Choć jestem mało znaczący na tym forum , to traktuje je poważnie i podpisuje się pod tematem dwoma rękami.
Chciałbym żeby nareszcie skończyły się kłótnie i zaczęło się pomaganie młodszym kolegom takim jak ja.
  • Odpowiedz

byniom

2010-02-09, 18:33:55
Moderator
Wiekszość problemów wynika z tego że my staramy się pokazywać swoje "Ja". Jezeli ktośma odmienne zdanie to napewno niema racji albo jest wrogiem. To jest złe podejście i nie powinnismy się do niego stosować. Wszytskie grupy zawodowe stanowią jakąś jedność natomiast w naszej traktujemy się jak największe zło bo napewno " jesteśmy dla siebie konkurencją" a konkurencję trzeba tępić. W tkai sposób dalego nie zajedziemy i nikt nie bedzie sie z nami liczył. Tylu udzi jest tutaj na forum a ja wątpię czy któryś jest dla siebie konkurencją. Każdy ma zazwyczaj swoich klientów i każdy ma swój rynek . W mojej miejscowości jest kilka firm zajmujących sie ta profesją ale ja do tego podchodze jakoś inaczej i nawet jak kolega z konkurencji potrzebuje wsparcia to pdjeżdżam i mu pomagam. Jężeli będę widział we wszystkich konkurenta to jutro takim konkurentem będzie dla mnie piekarz albo malarz. Trzymajmy się razem i trzymajmy nerwy na postronku , pamiętajcie że czasem człowiek ma zły dzień i nie zawsze się odezwie tak jak byśmy sobie tego życzyli ale to nie musi być nasz wróg. Starajmy sie sobie pomagać bo nikt z nas nie jest geniuszem i nawet ci najlepsi wynoszą z tego forum jakieś informacje przydatne z którymi do tej pory się nie spotkali w swoim życiu zawodowym. Pozdrawiam wszystkich i amm nadzieje że choć część ludzi z zaglądających tutaj weźmie sobie to do serca. Big Grin
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
  • Odpowiedz

Tadeusz4321

2010-02-09, 21:17:00
Top użytkownik
Wyrazy poparcia w 100%
  • Odpowiedz

elektromechanik

2010-02-09, 21:31:30
Zaawansowany użytkownik
Oby oby oby tak było. Chętnie się dolaczam do takiego podejścia i popieram.
Miejmy tylko nadzieję że główny beneficjent tego tematu też weźmie sobie to do serca i będzie zachowywał sie tak jak wypada a nie jak dotychczas. Zawsze jednak trzeba mnieć nadzieję i dac szansę.

Pozdrawiam.
  • Odpowiedz

• Pokaż wersję do druku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Serwis ma na celu zgromadzenie w jednym miejscu firm oraz organizacji z branży HVACR, działających na rynku zarówno polskim jak i poza granicami kraju. Naszą siłą są wyłącznie tematy związane z branżą HVACR oraz unikalna społeczność użytkowników.
NEWSLETTER
Informacje O nas Kontakt Regulamin Reklama Polityka prywatności
Kategorie Artykuły Aktualności Produkty
Działy Klimatyzacja Wentylacja Chłodnictwo Auto - klimatyzacja
Nasze Portale ogrzewnictwo.pl pasywny-budynek.pl
Copyright © 2005-2023 termoclima Sp. z o.o Wszystkie prawa zastrzeżone.
Tryb normalny
Tryb drzewa