Witam. prosze o pomoc! chodzi mi o wszelkie wlasciwosci tego urzadzenia prucz parametrow technicznych kture posiadam. chodzi mi np o filtry, rodzaj materialu urzytego do obudowy itp. pilnie potrzebuje tych informacji. z gory dziekuje
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
POMOCY!!! sinclair ash-18 aiq seria queen
14 Odpowiedzi, 21849 Wyświetleń|
Kolego nie masz wygórowanych wymagań
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-03-02, 19:06:48 przez tommatiz.)
?? Do czego potrzebujesz np. rodzaj plastiku obudowy?? Ściga Cię ktoś z sanepidu czy jak?? Filtr jest biochemiczny.
no widzisz kolego trafiles w dziesiatke urzadzenie jest zamontowane w taki miejscu ze wlasnie sanepid sie czepia i musze sie bronic co kryje sie pod nazwa filtr biochemiczny??
Filtr biochemiczny ma pełnić funkcję filtra rozkładającego zapachy oraz zatrzymującego bakterie i wirusy
no to super
czyli mam punkt zaczepienia. czy od producenta dostane jakis atest na to?
Obowiązkowo, atest że zostało dopuszczone do sprzedaży na rynku Europejskim.
A może im przedstaw coś takiego
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
Do każdego urządzenia powinien być atest i deklaracja zgodności i patrz wyżej
dziekuje bardzo koledzy
a Cebie byniom poprosze o pszeslanie tego na email bartekwichrowski@poczta.fm z gory dziekuje i pozdrawiam
Deklaracja zgodności nie do końca mówi, że urządzenie jest "zdrowe". Wiem, że Samsung i Daikin mają Atest Higieniczny. Jak znajdę link, to podeślę
..... szybko mi się znalazło : http://images36.fotosik.pl/147/84e80a3405d7fef7.jpg
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-03-02, 20:14:37 przez Shitashii.)
Sinclair spzedaje Centrum Chłodnictwa Berling pod Warszawa dzwon do nich powinni ci to udostepnic
Pytaj o p. Leszka Muzyke
mylisz sie kolego
ash-18aq to model typu on-off a ahs-18aiq to inverterowa jednostka znajdziesz ja w najnowszym katalogu sincleir. pozdrawiam
spoko kolego
?? tzn ??
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
CHŁODNICTWO
WENTYLACJA
POMPY CIEPŁA
TOSHIBA HVAC
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
?? Do czego potrzebujesz np. rodzaj plastiku obudowy?? Ściga Cię ktoś z sanepidu czy jak?? Filtr jest biochemiczny.
no widzisz kolego trafiles w dziesiatke