Przeanalizuj wątki a póżniej oceniaj.MG mógł poprostu napisać nieposiadam w pdf a niepowtarzać się no niewiem.Umarłego by to ruszyło.Lub inaczej niechcę tobie pomóc.W tym momencie ja to rozumiem i daję sobie spokój.Przecierz zasugerował że posiada w pdfi.
PROFESJONALIŚCI POLECAJĄ
Byniom
25 Odpowiedzi, 25399 Wyświetleń|
Nie analizowałem wszytskich wątków ale wystarczyło mi że przeczytałem twoje i nie wątpię w twoje umiejętności i chęć udzialania sie na forum ale staraj się pochamować z tymi wypowiedziami bo poza tym że my tutaj piszemy i czytamy to zdaża sie też że czytają to młodzi ludzie i takie teksty sa nie potrzebne
Nie daję łapówek i nie biorę łapówek ale zawsze można się ze mną dogadać
Przeczytałeś moje .To się nazywa efekt uprzedzenia.Kiedyś popełnił wykroczenie to tyn razem jest także winny bez rozpatrzenia sprawy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-04-01, 18:16:37 przez R-40.)
Hehe, to Małysz tak ma u sędziów. Na Onecie było. Sędziowie mieli szkolenie i pokazywali scenkę niewłaściwego lądowania (jakiś szczegół) a skoczkiem niefortunnie był Małysz, no i teraz odbierają mu punkty za skoki, chociaż poprawił lądowanie :-)
A tak wogóle to uspokójcie się. R-40 - już zaczynałeś fajnie pisać (i spokojnie) a teraz wdajesz się w puste pogaduchy. Po co? MG również. Możecie się nie lubić, ale po co to g... ?
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
Ja tylko 2 razy prosiłem jeżeli może o ten cholerny pdf.
Pisz jasno o co Ci chodzi to dostaniesz jasną odpowiedź. Na rozszyfrowywaniu Twojego toku myślenia można zrobić doktorat. Pozdrawiam.
może trochę burzliwie, ale potraficie się dogadać hehe
Kiedy wszystko inne zawiedzie - przeczytaj instrukcję.
Nie jestem do ciebie uprzedzony i choć może to mg cię zdenerwował to ty zaczołeś pisać jakieś niestworzone rzeczy o jakiś klozetach które przerodziły się w jeszcze dziwniejsze opowieści . To że mg nie chce ci dać pdf to nie znaczy że masz tak pisać . Nie chce dać to nie . Pisz normalnie bo naprawde ciężko załapać o co tobie chodzi .
Nigdy nie napisałem że nie chcę dać, po prostu nie zrozumiałem o co mu biegnie, myślałem że jaja sobie robi.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-04-01, 19:05:29 przez mg.)
http://www.forum.klimatyzacja.pl/viewtopic.php?id=4213
Jednak nieprzeanalizowałeś wątków byniom.Tylko moje z HYDE PARK.Dlatego tam resztę dokończyłem.
R-40
początkujący Pomógł: 13 Re: jak obliczyć wężownicęmg napisał: ULLRICH http://images40.fotosik.pl/274/212c56fcef906616m.jpg MG jak masz całego Urlicha foon.To poprosił bym.Pomimo naszych wojenek o których już dawno zapomniałem.
Nierozumiem
mg
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-04-01, 19:35:22 przez R-40.)
początkujący Pomógł: 21 R początkujący Pomógł: 13 Re: Stary pomysłTak na poważnie z urllichem jak będzie.Bo gdybyś chciał gutka to mam w pdf-i e: Stary pomysłA to nie wiem.Z tym niewiem było 2 razy. mg napisał(a):NierozumiemJeszcze nierozumiesz.
Dajcie już spokój i popatrzcie co sobie kupiłem
http://www.klimar.kutno.pl/pliki/kondensator.jpg
A co to takie ładne jest???
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-04-01, 19:44:07 przez mg.)
![]() Kondek wielozadaniowy?
Fajne do sprawdzania układów rozruchowych.Niezapomnij Byniom rozładowywać.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-04-01, 19:54:11 przez R-40.)
dzisiaj musiałem specjalnie 30 km jechać bo akurat nie miałem takiego jaki trzeba no i przy okazji kupiłem też ten serwisowy
Byniom kondek jak się popsuje to lubi zrobić pod siebie.
ten stary wywalał mi bezpieczniki a pracował od 1984 roku
Byniom gdze można kupić taki kondensator?.
Profesjonalne strzyżenie owiec, naprawa bojlerów, destylatorów i kalkulatorów.
ja kupiłem w mojej miejscowości i nawet nie był taki drogi w prównaniu z ameryką
http://www.emotorpro.com/motor-mateunive...ap200.aspx
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2010-04-08, 20:19:24 przez byniom.)
przydał by się model o większej pojemności 80--120 mF mikro faradów .
No szkoda ale zawsze można łączyć równolegle dwa takie.
Poto to jest kolego barbie aby w zależności pojemności odpowiednio podłączyć.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY
POMPY CIEPŁA
REKUPERATORY
KLIMATYZATORY
KLIMATYZATORY